Nikodije Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Ovde se nije znalo koja je gora ekipa! ....90 minuta gledanja ...mrsenja moda oko aut linijiu nije vosa bila losa, korektan effort, dosta pokretljivo, samo im je falilo konkretnosti u zavrsnici.
Nikodije Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 nego, vaznije od toga je ovih 17 firmi koje su stale uz staru novosadsku damu. eto, vojvodjani, cim ste doveli vuciceve gaulajtere na punu vlast u pokrajini, dobre stvari se desavaju -_-
W.F.C. Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Uz to imaju podoban procenat Crnogoraca u upravi a saradnja s blizancima nije im mrska. Dovoljni preduslovi za "uspeh".
omiljeni Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Drugar, koji to prati i cenim da je upućen, mi sinoć reče da su tih 17 firmi dobile preporuku da podrže klub i da je to uslov da bi i dalje dobijali poslove od grada/pokrajine. A novi sponzori su nagrada navijačima jer su uspeli da skupe veliki broj sigurnih glasova u predizbornoj kampanji.
Nikodije Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Drugar, koji to prati i cenim da je upućen, mi sinoć reče da su tih 17 firmi dobile preporuku da podrže klub i da je to uslov da bi i dalje dobijali poslove od grada/pokrajine. A novi sponzori su nagrada navijačima jer su uspeli da skupe veliki broj sigurnih glasova u predizbornoj kampanji. ovo prvo je ocekivano i manje-vise modus operandi za takva sponzorstva, ali za bold ako je istina
mlatko Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 bravo, bravo... idemo jos jedan, samo ne kao prosle nedelje nego Meleg npr. jako do kraja!
radisa Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Lazo ne lupa kad kaže da Vojvodina ima veći koeficijent od Zvezde? Kako je to moguće? Edit: sad sam proverio, ladno jeste, ono igranje u pred-pred-pred kolima izgleda da donosi fine bodove :)
mlatko Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 pa i prosle 2 godine smo dobro igrali, nakupili iskustva
Godfrey Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Lazo ne lupa kad kaže da Vojvodina ima veći koeficijent od Zvezde? Kako je to moguće? Edit: sad sam proverio, ladno jeste, ono igranje u pred-pred-pred kolima izgleda da donosi fine bodove :) Pitanje je kako si uopste pomislio da je moguce drugacije?
gone fishing Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Lazo ne lupa kad kaže da Vojvodina ima veći koeficijent od Zvezde? Kako je to moguće? Edit: sad sam proverio, ladno jeste, ono igranje u pred-pred-pred kolima izgleda da donosi fine bodove :) zapravo ne, ispadanje u 1 kolu kvalifikacija donosi 0,25 poena, ako se ekipa plasira u 2 kolo i tu ispadne imaće tek 0,5 poena + 20% nacionalnog koeficijenta, u našem slučaju u proseku 1 poen za tu sezonu - ako sada ispadnu imaće 1 poen na osnovu igranja u 3 kolu + oko 0,5 poena od nac. koef. - ako prođu u playoff dobijaju još pola poena ali ono što im je mnogo važnije ispadanjem 800k €, prolaskom u grupe 2,4 milke, dakle u najgorem slučaju ako danas ispadnu dobiće 1,5 poena za ovu sezonu i oko pola milke € tj 1/4 godišnjeg budžeta prolaskom 2 poena i 40% popunjenog budžeta
Recommended Posts