Jump to content

FK Vojvodina

Featured Replies

On 13. 8. 2015. at 20:28, porucnik vasic said:

Е, да безобразлук је пресудио. :frust:

Presudila dobra igra Vojvodine, problem je sto su oni jedni od retkih koji se ne uplase kada vide bilo koji od straftastih dresova sa petokrakom na grbu.

Ima bar jos 4-5 timova koji imaju kvalitet za isti rezultat ali nemaju taj "sportski bezobrazluk" koji sam pomenuo.

E sad, ako navijaci "velikana" misle da niko ne sme i ne moze postenom igrom da ih pobedi na terenu to je vec njihov problem...

Plzen sad igra u gostima protiv Teplica eto prilike da ih malo snimite.

Glede jučerašnjeg meča, bez obzira na prebačaj golmana, ali i gola, Paločević mi je za klasu više pokazao od Puškarića. Doduše ušao je negde u vreme kada je Partizan ostao bez jednog igrača zbog drugog žutog.

Poslao tapatalk

On 14. 8. 2015. at 16:14, Captain_Darling said:

Presudila dobra igra Vojvodine, problem je sto su oni jedni od retkih koji se ne uplase kada vide bilo koji od straftastih dresova sa petokrakom na grbu.

Ima bar jos 4-5 timova koji imaju kvalitet za isti rezultat ali nemaju taj "sportski bezobrazluk" koji sam pomenuo.

E sad, ako navijaci "velikana" misle da niko ne sme i ne moze postenom igrom da ih pobedi na terenu to je vec njihov problem...

Apsolutno svi, cak i oni najzagrizeniji, su se slozili da je sinoc Vojvodina pobedila vise nego zasluzeno i posteno !  :nobles:

Plzen imao 0:2 u Teplicama i eto u '91 minutu popio gol za 2:2.

Po statistici vidim da su bili mnogo bolji.

On 14. 8. 2015. at 16:38, Geo said:

Apsolutno svi, cak i oni najzagrizeniji, su se slozili da je sinoc Vojvodina pobedila vise nego zasluzeno i posteno ! :nobles:

Svaka cast, tako i treba da bude, to je normalan i zdrav rivalitet. Kada pobedi bolji pruzis ruku i cestitas pa onda svi na kafu, pivo ili nesto trece kao sav normalan svet.

On 14. 8. 2015. at 7:07, beowl said:

Kada bi Voša ovako odigrala celu sezonu ili makar 80% iste bila bi šampion sa dvocifrenom prednošću. Na žalost, Voša je ovako dobro motivisana i ovako dobro igra samo protiv Partizana. Njima će uzeti svih 9 bodova u sezoni ali kada na ovaj isti Karađorđe bude došla Crvena zvezda, ovaj isti tim Voše će naprasno zaboraviti da igra bilo kakav fudbal, neće preći centar 90 minuta i glatko će izgubiti utakmicu. Na Mitiću isto to samo u drugih 45 minuta, nakon vođstva u prvom poluvremenu. Motivacije će faliti i protiv nekih drugih tololigaša a možda čak i protiv Plzena, to će uglavnom da ode u neke kilave partije i mučne poraze. A tako se ne postaje šampion.

Videćemo ko će i kako postati šampion.  :fantom:  

Kvota na Vosu 9.5.

Posle Sampdorije napredovali smo u kladionicarskom svetu za 0.5.

Bice dosta golova danas. Valjda ce koji biti i nas.

Uz Lazu do pobede (valjda nece prenositi ona  dva baksuza).

igrao sam da ce  te dati gol kvota sjajnih 1.77

Edited by Cash

655139_drzavni-posao-foto-n-mihajlovic_f

Sa trenerom Zlatomirom Zagorčićem i njegovim izabranicima krenula je i ekipa "Državnog posla", popularni arhivatori Đorđe Čvarkov (Dimitrije Banjac) i Boškić (Dejan Ćirjaković), pa je smeh na putu ka velikom uspehu zagarantovan.

655828_plzen-navvose-foto-v-bojcevic-8_f

Na tribinama se očekuje oko 400 navijača Vojvodine, koji su sa četiri  autobusa, kombijima i kolima krenuli za Češku još u sredu.

Ko prenosi...RTV i Lazo transfermarkt Baksuz ?

rts1

Eeeee..da se zapuse usta autonomasima..beogradski sampion nije imao prenos na nacionalnom Tv kanalu, Vosa ce ga imati.

Mada, nekako..Vosa bez Bakmaza k'o selo bez crkve :(

Ima i na rtv. Ja se jos uvek nadam lazi.