teacher Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ma lupio sam, em necemo krenuti na vreme, em bi svakako bilo glupo da sam napisao da stizemo u nesto tipa 16:40h. btw, nisam očekivao od tebe da daješ podršku butorovićevom klubu...
Zli Gli Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Navukao me drug dripac, ne bi' ja... u fazonu aj malo da prozujimo po Strandu, po gradu, pa cemo na utakmicu, da bi se ispostavilo da od toga verovatno nece biti nista jer druga dvojica ne mogu da krenu pre 4. Necu cak ni poneti Bonnati kupace gace a hteo sam da poziram malo medju NS dodjosima...
Jozef K. Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Valjda Vojvodina danas nema veze sa Butorovićem. Ko uopšte vodi klub? Poslao tapatalk
Timmy Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 U Irigu je lakat-krivina. Opsirnije na 3:50 Stace Dzordze Cvarkov na granicu Backe odlicna epizoda A savet svima da se ne lozite. Pocepace Sampa Vosu
Apollo Creed Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 A savet svima da se ne lozite. Pocepace Sampa Vosu +1.
radisa Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ma lupio sam, em necemo krenuti na vreme, em bi svakako bilo glupo da sam napisao da stizemo u nesto tipa 16:40h. Počen iskustvom sa Werdera, ja bih gađao da budem kod stadiona oko 3 popodne, najkasnije :(
Duci Simonovic Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 ja upadam oko 18h, al jebeš sve kad ću ja sad non stop tražiti glija po tribini
mvp Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Definitivno treba da odete na stadion u 18h da ne bi bila guzva kad ja dođem u 20:00. :D (to ako pričamo o istoku, zapad i sever ne bi trebali da budu problem)
nisam ja Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 koliko je pederska ta ns publika. sad ce svaki moron da se nacrta tamo kad je 4:0. de si inače pičko?
Nevernik Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kad je pametno doci sutra na stadion? Mislim da imamo karte za istok a iz Mitrovice krecemo oko 4, u 5 smo u NS. Na istoku imas dva ulaza. Jedan ce biti samo za Italijane. Dakle, ljudi ce polako slow motion da ulaze na jedan ulaz. Na prethodne dve utakmice ulazili su do 20-25 minuta utakmice. Doci 60 - 90 minuta ranije.
April Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 A savet svima da se ne lozite. Pocepace Sampa Vosu Taman hteo da napišem. Bunkerica i tuča od početka, inače ode voda u uši.
Ayatollah Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ja osećam neku zebnju i u pogledu ukupnog ishoda, da ne bude neki cirkus tipa 1:5 ili slično. Ako Sampdorija da dva gola u prvih pola sata, sve će biti moguće.
Recommended Posts