*edited by mod Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Gledamo utakmicu i neveruemo da neki JSL tim igra ovako... Odlican prvi gol Vose. A ako se secam i pod Celavim su oni imali ovakve epizode u kvalifikacijama.
radisa Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Voša tempira formu za kvalifikacije Govno kupa, jer JSL nema smisla igrati, tu šanse nema... :(
*edited by mod Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Rekao bih da je Mrdakovicev gol bio iz ofsajda, ali boze moj...
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Rekao bih da je Mrdakovicev gol bio iz ofsajda, ali boze moj... Čistog, ali generalno Vojvodina je bolja od MTK. Slabi Mađari, baš slabi.
*edited by mod Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Čistog, ali generalno Vojvodina je bolja od MTK. Slabi Mađari, baš slabi. da na drugo gledanje je bas dobrano u ofsajdu, ali fino se bacio nema sta.
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Ko je dodao loptu asistentu kod tog gola? Nikako ne mogu da vidim, to je ključni potez u akciji. Maksimović ili Sekulić? Edited July 9, 2015 by Nemanja Posrbica
levi Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Transfermarkt kaže Stanisavljević Biće paklen derbi prvog kola Vojvodina - Čukarički
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Stanisavljević je asistirao, ko je njemu dodao? Ovaj pas ka Stanisavljeviću u prostor. Drago mi je zbog Vojvodine, dobro rade. Imaće i ove godine par mladih talentovanih momaka izbačenih iz mlađih kategorija. Ovaj momak što igra levo krilo je dobar. Nastić, Pankov i Ivanić su tu već drugu godinu (najmanje). Dinga (98') štoper je igrao u Budimpešti.
Nemanja Posrbica Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ide Vojvodina na Spartak iz Letonije. Spartak Jurmala je izbacio Budućnost Pg.
Nevernik Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Stanisavljević je asistirao, ko je njemu dodao? Ovaj pas ka Stanisavljeviću u prostor. Stanisavljenic salje loptu u prostor. Maksimovic (cini mi se) je centrirao. Spektakl :lala: Madjari smesni ali to cemo zanemariti veceras. Odbrana porozna ali i to cemo zanemariti. Valjda ce se Pekaric oporaviti do sledeceg cetvrtka. Stanisavljevic totalno otkrice. Iz jebenog Donjeg Srema. Zaboravih da dodam...Abu pederu. Brisem sve lepe postove o njemu :) Edited July 9, 2015 by Nevernik
Ayatollah Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Dobra bila Vojvodina večeras, mada su Letonci bili prilično slabi, pa možda utisak zavarava. Ako ovako stalno igraju, sumnjam da bi imali mesta i u našoj prvoj ligi
Recommended Posts