Jump to content
IGNORED

FK Vojvodina

ficfiric

Recommended Posts

Posted

po planu i programu proslave 100 godina, 6. septembra odigrana utakmica sa slavijom iz praga  :lolol:

hajduk%20prag.jpg

Posted

Večeras Voša daje Radničkom bod, a na proleće dobija tri.

Tako pričaju neke Meraklije.

Će vidimo.

Posted

A i zvučalo je logično da se, ako se već namešta, umesto 3 za 3 prospu 2 boda bezveze.

Posted (edited)

kakva sprdacina od utakmice kupa srbije u najavi  :lolol:  :lolol:  :lolol:

Predstavnik Kosova i Metohije - Vojvodina

pobednik meča Trepča (Kosovska Mitrovica) – Ropotovo (Ranilug, opština Kosovska Kamenica) 

Edited by Aće
Posted

Ne samo da nismo dali toliko golova na pocetku sezone, nego se ja ne secam kada smo igrali toliko opusteno, napadacki i poletno kao ove sezone. I to sve sa totalno podmladjenim timom.

Najinteresantnije je da juce prakticno nismo imali slabog igraca; ja licno bih jedino stavio Zakulu na gol umesto mladog Vanje, ali 10k evra po tekmi je ocigledno dosta para u sadasnjoj situaciji..

• 2 weeks later...
Posted

Opet pobedismo  :lala:

Dzimi bog fudbala.

Steta sto prodasmo nekoliko igraca. Bili bi bez problema prvi. Barem do Vucicevog proleca.

Posted

da jbt, uvek neki vučić, baš ste baksuzi. inače bi dosad imali bar...pa jedno 3-4 titule. bez zajebavanja.

Posted

3-4 postene u odnosu 30 Vucicevih.

Meni odgovara.

Posted

pa to i kažem. igrali ste kraljevski (kako ste samo jagodinu večito uništavali), ali jbg lopovi iz beograda...

Posted

Šampioni hipotetičkog perioda.

Ovo je vec duhovito :lala:

Svidja mi se.

Stavicemo u naslov topika sledece sezone.

Posted

meni se više sviđa moralni pobednici. nekako je srpskije. ovo mekejbovo ko kant da je smislio.