March 31, 20177 yr ma to ionako nije nista, jebes to e: odnosno to je vec po sebi jedno nista Edited March 31, 20177 yr by Krošek
March 31, 20177 yr drzave will be drzave, ne vredi se zamarati drzavnim "jezickim politikama" i zvanicnim nivoima. ovo je upereno prema nepostenim intelektualcima, samo jedan poziv na intelektualno postenje. ivkao takav ostace zabelezen...nista se vise ni ne moze uciniti kordic sazima sve u: "ajmo prestat lagati"
March 31, 20177 yr ma to ionako nije nista, jebes to e: odnosno to je vec po sebi jedno nista ovo je baš velika stvar posle ratova na balkanu, prva normalna stvar koja se među nama dešava a ta hrvatska znanstevnica što se povukla, pa verovatno se žena uplašila, u hrvatskoj kao da su poludeli, tamo je strašan odijum spram deklaracije i taj njihov jezički purizam, to je strašno neću da elaboriram dalje, bilo bi svašta i verovatno bih bila pogrešno shvaćena Edited March 31, 20177 yr by dùda
March 31, 20177 yr drzave will be drzave, ne vredi se zamarati drzavnim "jezickim politikama" i zvanicnim nivoima. ovo je upereno prema nepostenim intelektualcima, samo jedan poziv na intelektualno postenje. ivkao takav ostace zabelezen...nista se vise ni ne moze uciniti kordic sazima sve u: "ajmo prestat lagati" Она је давно детектовала ублеху.
March 31, 20177 yr Ma ona zivi i radi ovde u Münsteru od davnih dana, ne znam sto bi se ona plasila...
March 31, 20177 yr ''ajmo prestat lagat'' možda zvuči obično i beznačajno zapravo je suština i moglo bi da bude početak u ispravljanju raznih ''krivih drina'' a naravno da su mnogi veliki počeci često izgledali beznadežno i beznačajno to je nešto za šta je potrebno vreme i novi, sveži mozgovi a kojih biti neće ako ih bagra zatruje @aram, to nisam znala, samo sam pretpostavljala onda ništa, tim veće razočarenje dotičnom Edited March 31, 20177 yr by dùda
April 1, 20177 yr ja sam siguran da da. i iz ove pozicije nisam siguran dal mi vise zao (u tom smislu) juge, mene il neleta (bog da mu dusu prosti) onaj video, kad on (u tesas jakni :) ) '92 tumara sarajevom i u jeku rata u hrvatskoj "objasnjava" kako rata ovde (u sarajevu) ipak ne moze biti mi je jedan od tuznijih svedocanstava devedesetih sve, ali negde od 6 minuta https://www.youtube.com/watch?v=U363dY_3yEU (a ima i ovde "o jezicima" i to iz usta tadasnjih vodja) jankovic je to :D Edited April 1, 20177 yr by pbg12345
April 1, 20177 yr Нажалост били смо сувише наивни и вјеровали да вечина размишља као и ми. +1000 https://www.youtube.com/watch?v=jCO9GFPatU8
April 1, 20177 yr ja sam siguran da da. i iz ove pozicije nisam siguran dal mi vise zao (u tom smislu) juge, mene il neleta (bog da mu dusu prosti) sto sarani coveka? to sto je u medjuvremenu postao kreten, ne znaci da je umro.