Krošek Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 (edited) ma to ionako nije nista, jebes to e: odnosno to je vec po sebi jedno nista Edited March 31, 2017 by Krošek
Krošek Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 drzave will be drzave, ne vredi se zamarati drzavnim "jezickim politikama" i zvanicnim nivoima. ovo je upereno prema nepostenim intelektualcima, samo jedan poziv na intelektualno postenje. ivkao takav ostace zabelezen...nista se vise ni ne moze uciniti kordic sazima sve u: "ajmo prestat lagati"
duda Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 (edited) ma to ionako nije nista, jebes to e: odnosno to je vec po sebi jedno nista ovo je baš velika stvar posle ratova na balkanu, prva normalna stvar koja se među nama dešava a ta hrvatska znanstevnica što se povukla, pa verovatno se žena uplašila, u hrvatskoj kao da su poludeli, tamo je strašan odijum spram deklaracije i taj njihov jezički purizam, to je strašno neću da elaboriram dalje, bilo bi svašta i verovatno bih bila pogrešno shvaćena Edited March 31, 2017 by dùda
Simon Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 drzave will be drzave, ne vredi se zamarati drzavnim "jezickim politikama" i zvanicnim nivoima. ovo je upereno prema nepostenim intelektualcima, samo jedan poziv na intelektualno postenje. ivkao takav ostace zabelezen...nista se vise ni ne moze uciniti kordic sazima sve u: "ajmo prestat lagati" Она је давно детектовала ублеху.
aram Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Ma ona zivi i radi ovde u Münsteru od davnih dana, ne znam sto bi se ona plasila...
duda Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 (edited) ''ajmo prestat lagat'' možda zvuči obično i beznačajno zapravo je suština i moglo bi da bude početak u ispravljanju raznih ''krivih drina'' a naravno da su mnogi veliki počeci često izgledali beznadežno i beznačajno to je nešto za šta je potrebno vreme i novi, sveži mozgovi a kojih biti neće ako ih bagra zatruje @aram, to nisam znala, samo sam pretpostavljala onda ništa, tim veće razočarenje dotičnom Edited March 31, 2017 by dùda
pbg12345 Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 (edited) ja sam siguran da da. i iz ove pozicije nisam siguran dal mi vise zao (u tom smislu) juge, mene il neleta (bog da mu dusu prosti) onaj video, kad on (u tesas jakni :) ) '92 tumara sarajevom i u jeku rata u hrvatskoj "objasnjava" kako rata ovde (u sarajevu) ipak ne moze biti mi je jedan od tuznijih svedocanstava devedesetih sve, ali negde od 6 minuta https://www.youtube.com/watch?v=U363dY_3yEU (a ima i ovde "o jezicima" i to iz usta tadasnjih vodja) jankovic je to :D Edited April 1, 2017 by pbg12345
Simon Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Нажалост били смо сувише наивни и вјеровали да вечина размишља као и ми.
pbg12345 Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Нажалост били смо сувише наивни и вјеровали да вечина размишља као и ми. +1000 https://www.youtube.com/watch?v=jCO9GFPatU8
Joe D Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 ja sam siguran da da. i iz ove pozicije nisam siguran dal mi vise zao (u tom smislu) juge, mene il neleta (bog da mu dusu prosti) sto sarani coveka? to sto je u medjuvremenu postao kreten, ne znaci da je umro.
Recommended Posts