Arkadija Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Kako je iritantan ovaj komentator na RTS-u. Jel to onaj Mijaljević? Lepo je govoriti afirmativno o našem igraču, aili ovaj ga pretera.
freakns Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 valjda ce pritisak prvog polufinala na gs imati nekakvog uticaja na letonca. Gulbis i pritisak? :D taj moze jednako da se samoubije u prvom kolu i finalu, nema tu pritisak puno veze... Jbt, kako ga je slomio u trećem... :o Sent from my iPhone using Tapatalk to dok nije uzeo da servira za mec <_<
Arkadija Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Novak stvarno ima neki problem sa serviranjem za pobedu. Ovaj meč je trebalo da bude gorov pre 10 minuta, a ne da Raonić dobije još 2 gema.
burekdzija Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Kako je iritantan ovaj komentator na RTS-u. Jel to onaj Mijaljević? Lepo je govoriti afirmativno o našem igraču, aili ovaj ga pretera. Nije jedini. KOmentator na nemackom eurosportu ga obasipa superlativima vec dva sata (pametan igrac, pametan tenis, pametan servis...), dok Raonica sve vreme proglasava balvanom.
Malvo Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Novak stvarno ima neki problem sa serviranjem za pobedu. Ovaj meč je trebalo da bude gorov pre 10 minuta, a ne da Raonić dobije još 2 gema. ima on problem sa tim da izigrava cirkuzanta umesto da igra tenis do kraja, iz aviona se videlo da je iz nekog razloga podigao ručnu
189- Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Gulbis i pritisak? :D taj moze jednako da se samoubije u prvom kolu i finalu, nema tu pritisak puno veze... pa mora da dodje do bar malo pritiska. ipak je ovo rezultat karijere. mislim da ce se ili raspasti kao berdic danas ili ce biti cupavo do samog kraja. ne volim kad se igra protiv ovakvih igraca. nikad ne znas sta da ocekujes. da novak sad igra protiv berdica, vec bi se upisala pobeda unapred.
Jean-Luc Picard Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) Na Gulbisa podjednako pritisak može da napravi prvo GS polufinale u karijeri , plavuša na suvozačevom mestu u fererariju nekog bogataša koji prozuji ulicom pored njega, čili papričica u meksičkom specijalitetu ili Mars u konjukciji sa Jupiterom. Potpuno je svejedno.... edit:nimalo mi nije drago što igra sa Gulbisom. Edited June 3, 2014 by Jean-Luc Picard
keitel Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Neće tu biti nikakvog pritiska. Ako je imao neki pritisak to bi bilo u današnjem meču, koga nisam gledao, ali čuo sam da je rekao da mu je to najbolji meč na turniru. Nego misli li još neko da Ferer ima šanse protiv Nadala sutra? Dobio je poslednja dva meča, nije u pitanju finale, igra se na Suzan Lenglenu..sve ukazuje da bi bar moglo da bude gusto.
Jean-Luc Picard Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 mislim ja, jedino ne znamo gde je Rafa, nikakav reper nisu njegovi dosadašnji protivnici i njegove dosadašnje igre.
Timmi Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 kakav je sad lenglen u odnosu na satrije? ranije je uvijek bila prica da je sporiji i da je jos teze dobiti nadala na njemu.
nautilus Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 jedini pritisak koji ce gulbis osjetiti ce biti taj koji mu na terenu napravi novakova igra. Ne novakovo ime, polufinale, stadion pun sabana ili nesto slicno. e sad, ako se samoubije zbog neke budalastine onda hvala na poklonu.
keitel Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Oprečna su mišljenja, ali ne mislim da je brzina bitna, radi se o tome da je Nadal navikao na Šatrije jer vrlo rijetko igra van njega. Vilander stalno priča o tom spinu koji je na Šatrijeu teško ukrotiti, na Lenglenu je odskok niži.
Čutura Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 kakav je sad lenglen u odnosu na satrije? ranije je uvijek bila prica da je sporiji i da je jos teze dobiti nadala na njemu. ko zna, ove su godine kompletno menjali sljaku na svim terenima tako da nije isto ko sto je bilo, novak je cini mi se reko da je sporiji teren od satrijea a mats da je brzi
Jean-Luc Picard Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Oprečna su mišljenja, ali ne mislim da je brzina bitna, radi se o tome da je Nadal navikao na Šatrije jer vrlo rijetko igra van njega. Vilander stalno priča o tom spinu koji je na Šatrijeu teško ukrotiti, na Lenglenu je odskok niži. prostor oko terena je mnogo veći na Šatrijeu, što je Nadalu takođe vrlo bitno.
Time Crisis Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 kakav je sad lenglen u odnosu na satrije? ranije je uvijek bila prica da je sporiji i da je jos teze dobiti nadala na njemu. Uvek je bio brži, pa i sada
Recommended Posts