ivy Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 ju meni se bas cini da se Busard bolje krece,sa ogradom da sam gledala samo poslednja 2,3 gema,..mislim da ce ona biti malo vise posla za Sharapovu iako ju je i Muguruza namucila ali bez svog servisa i sa onoliko gresaka u prva 2 seta,katastrofa
Malvo Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 ne kažem da je loše, samo mislim da je za vrhunske rezultate i njene fizičke predispozicije, koje su takve da neće biti udaračica poput serene, pomenute muguruze ili nekog sličnog, neophodno da se kreće mnogo bolje, možda ne baš kao radvanska, ali mora bolje da brani kad je u defanzivi.
mlatko Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) poklon za 5-5 Raonja poludeo, udara druge servise 200 na sat. i promašuje to ga je i koštalo prvog seta Edited June 3, 2014 by mlatko
freakns Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 huh, u zadnjem momentu uze prvi set... ovaj ludak od Raonica servira ko popizdeo, moralo mu se to obiti i o glavu
nautilus Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 pa ne moze dovijeka kopati teren onakvim servisima. sta li ce tek ovaj raditi na vimbldonu? :O
Yoda Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Slaba brzina Novakovih servisa. Gulbis ima 2:0 u drugom.
189- Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 pogledao sam dva gejma novaka i raonika i vec mi je pozlilo od ovog tzv tenisa.
gone fishing Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 2:0 za djokera protiv servisbota, sreća pa je raonić mentalno astabilan u ključnim momentima setova
freakns Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 uzasno, ali uzasno jeben mec... treba ovo izgurati jos jedan set... zato Gulbis razvaljuje Birdshita... svasta mu radi
189- Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 ne znam sta da mislim o gulbisu kao protivniku novaku. ako ovaj nastavi ovako da igra bice zajebano. sa berdicem bi lakse islo 100%. valjda ce pritisak prvog polufinala na gs imati nekakvog uticaja na letonca.
Max Morlock Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Jbt, kako ga je slomio u trećem... :o Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts