June 2, 201410 yr Kaze ovaj na ES da je Jelenina taktika bila da osvoji prvi set. Zaista nesto nesvakidasnje.
June 2, 201410 yr ovo adidasu neka fora da igrači igraju u zelenoj majici, crnom šortsu, sa belim kačketom na glavi, crnim znojnikom na desnoj i zelenim znojnikom na levoj ruci? negledljivo je. Edited June 2, 201410 yr by Evropejac
June 2, 201410 yr ovo adidasu neka fora da igrači igraju u zelenoj majici, crnom šortsu, sa belim kačketom na glavi, crnim znojnikom na desnoj i zelenim znojnikom na levoj ruci? negledljivo je. +1 u taj-brejku sam navijao za deuce
June 2, 201410 yr ovo adidasu neka fora da igrači igraju u zelenoj majici, crnom šortsu, sa belim kačketom na glavi, crnim znojnikom na desnoj i zelenim znojnikom na levoj ruci? negledljivo je. Ja sam ih razlikovala jedino po boji patika. Endi crne, Verdasko bele sa zelenim pertlama.
June 3, 201410 yr Bouchard posle polufinala AO, evo je i u polufinalu RG... tamo je Li Na oprala, mozda ovde protiv Snajke bude bolje srece
June 3, 201410 yr ode muguruza, pregazi je vrištalica u trećem :( mada sam znalački potrefio +5.5 gemova @1.8. bušard mi izgleda odviše nestabilna i čini mi se da se slabo kreće za nekoga svojih gabarita, ili makar ima nedovoljno jake ruke, recimo tako, jer neretko uspe da stigne do loptice, ali da je vrati jedva do mreže ili negde skroz vrljavo. teško da će tako moći protiv ozbiljnih igračica.