Ros Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 divota je protivnika 4 puta u setu brejknuti i izgubiti set
Arkadija Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Vidim da je JJ potonula skroz. Gubi sa 3:0 u drugom setu.
Čutura Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 jbt, ova igra ko omadjijana, sve joj salje pravo na reket
Feindouno Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Kaze ovaj na ES da je Jelenina taktika bila da osvoji prvi set. Zaista nesto nesvakidasnje.
keitel Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Šteta za Zimonjića, imali su odlične šanse za trofej ovde.
Malvo Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 (edited) ovo adidasu neka fora da igrači igraju u zelenoj majici, crnom šortsu, sa belim kačketom na glavi, crnim znojnikom na desnoj i zelenim znojnikom na levoj ruci? negledljivo je. Edited June 2, 2014 by Evropejac
mlatko Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 ovo adidasu neka fora da igrači igraju u zelenoj majici, crnom šortsu, sa belim kačketom na glavi, crnim znojnikom na desnoj i zelenim znojnikom na levoj ruci? negledljivo je. +1 u taj-brejku sam navijao za deuce
Arkadija Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 ovo adidasu neka fora da igrači igraju u zelenoj majici, crnom šortsu, sa belim kačketom na glavi, crnim znojnikom na desnoj i zelenim znojnikom na levoj ruci? negledljivo je. Ja sam ih razlikovala jedino po boji patika. Endi crne, Verdasko bele sa zelenim pertlama.
wall Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ja baš došao da pitam jesu ovo braća Brajan počela i singl da igraju.
Time Crisis Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 To je skoro standardno kada igraju Adidasovi igrači, isto i kod žena
freakns Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Bouchard posle polufinala AO, evo je i u polufinalu RG... tamo je Li Na oprala, mozda ovde protiv Snajke bude bolje srece
mlatko Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Kad je vidim uplašim se koliko odudara od Vučićevski lepe Suarez-Navaro
Malvo Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 ode muguruza, pregazi je vrištalica u trećem :( mada sam znalački potrefio +5.5 gemova @1.8. bušard mi izgleda odviše nestabilna i čini mi se da se slabo kreće za nekoga svojih gabarita, ili makar ima nedovoljno jake ruke, recimo tako, jer neretko uspe da stigne do loptice, ali da je vrati jedva do mreže ili negde skroz vrljavo. teško da će tako moći protiv ozbiljnih igračica.
Recommended Posts