Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2014

Time Crisis

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

51

• 189-

51

• mlatko

40

• freakns

30

Top Posters In This Topic

Posted

Mora Duci ako ne jače, a ono barem malo dublje :)

Posted

Dobar je Dusan.

Nadal je bolji.

Posted

Jel Lajović igra hrabro ili se uplašio? 

Posted

ovo malo što sam videla od meča i nije tako loše

dušan igra duboko ponekad, ali jačina tih udaraca je za nadala lagani povetarac

ne mislim da se dušan uplašio, on jednostavno nema nikakva oružja protiv nadala

Posted

Jel Lajović igra hrabro ili se uplašio? 

Dušan nema šta da traži u ovom meču

Posted

Dušan nema šta da traži u ovom meču

Sad ovde ide onaj klip sa Zoranom Radmilovicem. :lolol:

Tempasi su za Nadala uvek bili one way street. 

Posted

Sad ovde ide onaj klip sa Zoranom Radmilovicem. :lolol:

Tempasi su za Nadala uvek bili one way street. 

Lajović nije ni Stepaneku u Dejvis kupu mogao ništa, protiv Nadala deluje kao amater skoro

Posted

Lajović nije ni Stepaneku u Dejvis kupu mogao ništa, protiv Nadala deluje kao amater skoro

Ja sam apsolutno odusevljen cinjenicom da je dovde dogurao i nadam se da ce ga mec protiv Nadala motivisati da zapne sad kad zna gde je u odnosu na sam svetski vrh. Rezultatski nemam ama bas nikakva ocekivanja od ovog meca, rezultat ce zavisiti od toga koliko Nadal bude ozbiljno hteo da igra. Tek kad sam video Novaka u takmicarskom mecu uzivo shvatio sam kolika je razlika izmedju njih nekolicine s vrha i ostalih, u pojedinim trenucima mi je izgledalo kao da Novakovi protivnici igraju reketima za badminton. Ono malo sto sam gledao od ovog meca (isterala me zena iz tog dela stana) lici mi da Dusan maksimalno koristi ovaj mec i da igra opusteno nakon ocekivano stegnutog pocetka. Ima on dosta toga cime bi mogao da bude zadovoljan kad je ovaj turnir u pitanju.

Posted

jel' beše ono neka priča kako nadal ne voli da dobije poslednji set sa nulom ?

Posted

Ja sam apsolutno odusevljen cinjenicom da je dovde dogurao i nadam se da ce ga mec protiv Nadala motivisati da zapne sad kad zna gde je u odnosu na sam svetski vrh. Rezultatski nemam ama bas nikakva ocekivanja od ovog meca, rezultat ce zavisiti od toga koliko Nadal bude ozbiljno hteo da igra. Tek kad sam video Novaka u takmicarskom mecu uzivo shvatio sam kolika je razlika izmedju njih nekolicine s vrha i ostalih, u pojedinim trenucima mi je izgledalo kao da Novakovi protivnici igraju reketima za badminton. Ono malo sto sam gledao od ovog meca (isterala me zena iz tog dela stana) lici mi da Dusan maksimalno koristi ovaj mec i da igra opusteno nakon ocekivano stegnutog pocetka. Ima on dosta toga cime bi mogao da bude zadovoljan kad je ovaj turnir u pitanju.

Naravno, super dokle je dogurao, ali imao je i puno sreće da je igrao protiv Zopp-a umesto Haas-a, ne bi ni dotle došao. Videćemo šta će da uradi u ostatku sezone :)

Posted

Jbm ti sunce žarko, ako hoćeš živčani trening sedi i gledaj Jelenu.

Kavi glupi potezi :isuse:

Daj joj kratku jebem ti...

Posted

Ae jbt idi kući! :mad:

Mislim Jelena. :D