duda Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 ovo malo što sam videla od meča i nije tako loše dušan igra duboko ponekad, ali jačina tih udaraca je za nadala lagani povetarac ne mislim da se dušan uplašio, on jednostavno nema nikakva oružja protiv nadala
Time Crisis Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Jel Lajović igra hrabro ili se uplašio? Dušan nema šta da traži u ovom meču
harper lee Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Dušan nema šta da traži u ovom meču Sad ovde ide onaj klip sa Zoranom Radmilovicem. Tempasi su za Nadala uvek bili one way street.
Time Crisis Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Sad ovde ide onaj klip sa Zoranom Radmilovicem. Tempasi su za Nadala uvek bili one way street. Lajović nije ni Stepaneku u Dejvis kupu mogao ništa, protiv Nadala deluje kao amater skoro
harper lee Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Lajović nije ni Stepaneku u Dejvis kupu mogao ništa, protiv Nadala deluje kao amater skoro Ja sam apsolutno odusevljen cinjenicom da je dovde dogurao i nadam se da ce ga mec protiv Nadala motivisati da zapne sad kad zna gde je u odnosu na sam svetski vrh. Rezultatski nemam ama bas nikakva ocekivanja od ovog meca, rezultat ce zavisiti od toga koliko Nadal bude ozbiljno hteo da igra. Tek kad sam video Novaka u takmicarskom mecu uzivo shvatio sam kolika je razlika izmedju njih nekolicine s vrha i ostalih, u pojedinim trenucima mi je izgledalo kao da Novakovi protivnici igraju reketima za badminton. Ono malo sto sam gledao od ovog meca (isterala me zena iz tog dela stana) lici mi da Dusan maksimalno koristi ovaj mec i da igra opusteno nakon ocekivano stegnutog pocetka. Ima on dosta toga cime bi mogao da bude zadovoljan kad je ovaj turnir u pitanju.
duda Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 jel' beše ono neka priča kako nadal ne voli da dobije poslednji set sa nulom ?
Time Crisis Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Ja sam apsolutno odusevljen cinjenicom da je dovde dogurao i nadam se da ce ga mec protiv Nadala motivisati da zapne sad kad zna gde je u odnosu na sam svetski vrh. Rezultatski nemam ama bas nikakva ocekivanja od ovog meca, rezultat ce zavisiti od toga koliko Nadal bude ozbiljno hteo da igra. Tek kad sam video Novaka u takmicarskom mecu uzivo shvatio sam kolika je razlika izmedju njih nekolicine s vrha i ostalih, u pojedinim trenucima mi je izgledalo kao da Novakovi protivnici igraju reketima za badminton. Ono malo sto sam gledao od ovog meca (isterala me zena iz tog dela stana) lici mi da Dusan maksimalno koristi ovaj mec i da igra opusteno nakon ocekivano stegnutog pocetka. Ima on dosta toga cime bi mogao da bude zadovoljan kad je ovaj turnir u pitanju. Naravno, super dokle je dogurao, ali imao je i puno sreće da je igrao protiv Zopp-a umesto Haas-a, ne bi ni dotle došao. Videćemo šta će da uradi u ostatku sezone :)
wall Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Jbm ti sunce žarko, ako hoćeš živčani trening sedi i gledaj Jelenu. Kavi glupi potezi Daj joj kratku jebem ti...
Recommended Posts