Jump to content
IGNORED

Roland Garros 2014

Time Crisis

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

51

• 189-

51

• mlatko

40

• freakns

30

Top Posters In This Topic

Posted

Htela sam da kažem, da kod Gulbisa taj talenat nije bio dovoljan da se on u svojoj glavi izdigne iz tog stetreotipa koji prati svu tu decu iz bogatih familija. 

Sam je sebi kriv za svoj uspeh/neuspeh.

Posted

Htela sam da kažem, da kod Gulbisa taj talenat nije bio dovoljan da se on u svojoj glavi izdigne iz tog stetreotipa koji prati svu tu decu iz bogatih familija. 

Sam je sebi kriv za svoj uspeh/neuspeh.

Jasno, tu se slazemo. OK, njegov je izbor u pitanju da bude tatin sin a ne vrhunski teniser. To ga ne cini ni carem ni djubretom, jednostavno ga sa stanovista tenisa cini nebitnim likom.

Posted

Meni Gulbis bas simpatican. I kad igra, igra bas lijepo.

Posted

Jasno, tu se slazemo. OK, njegov je izbor u pitanju da bude tatin sin a ne vrhunski teniser. To ga ne cini ni carem ni djubretom, jednostavno ga sa stanovista tenisa cini nebitnim likom.

Zanimljivo, neko ko će u slučaju još jedne pobede ući u top 10 je nebitan lik :)

Posted

Čini mi se da je ova diskusija već vođena? Kako god, mislim da pretjerujete. Njegov neuspjeh je relativan pojam, evo još jedna pobjeda ga dijeli do prvih deset, a sa 25 godina možda ima vremena i za više. Ima tušta i tma vrhunskih juniora koji se nikada nisu probili ni u prvih 100 na svijetu.

Moje mišljenje, u ovoj generaciji, uz ozbiljniji pristup, mogao je da ima karijeru jednog Berdiha, ne više od toga.

Posted

Zanimljivo, neko ko će u slučaju još jedne pobede ući u top 10 je nebitan lik :)

U pravu si, preterao sam. Preformulisacu u "ne onoliko bitan koliko je mogao biti po talentu". Gulbis po mom misljenju ima sve da bi bio veliki sampion osim tog drajva da oznoji guzicu kad je najvise potrebno i da to cini u kontinuitetu. Tehnicki je kompletan teniser, ocigledno je inteligentan covek sto ga cini prijemcivim za sprovodjenje svake taktike i taktickih korekcija tokom meca, ima odlicnu fizicku gradju za tenisera ili makar osnovu da je nadgradi, veoma je brz. Ovako na prvi pogled i da ne znas ko je u pitanju tesko bi mogao da uocis neku znacajnu slabost.

Posted

Videćemo šta može da napravi, Vavrinka je takođe godinama bio "nebitan", pa je osvio AO na kraju. Mada se često preteruje s tim navodnim talentom, mislim da i dan danas neki misle ili tvrde da je Tipsarević naš najtalentovaniji teniser :)

Posted (edited)

Videćemo šta može da napravi, Vavrinka je takođe godinama bio "nebitan", pa je osvio AO na kraju. Mada se često preteruje s tim navodnim talentom, mislim da i dan danas neki misle ili tvrde da je Tipsarević naš najtalentovaniji teniser :)

Tipsarevic ima izvanrednu tenisku tehniku koja se najcesce izjednacava sa talentom jer se najlakse vidi na terenu ali da bi teniser njegovih gabarita bio top igrac morao bi da bude Andre Agasi licno. Kako ja to vidim, tenis je jako surov sport u eksploatisanju bilo kakvih fizickih disproporcija. Za mene nije nimalo cudno da su ubedljivo najkonstantniji igraci na Turu Federer i Djokovic koji, po meni, poseduju idealne fizicke proporcije za vrhunskog igraca.

Uz mali izuzetak Dache Ferera ali on je nevidjeni radnik i izuzetan sportski karakter.

Edited by harper
Posted

eh da su tipsi samo malo duže noge, bio bi top 8 igrač bez problema ^_^

Posted

Koji mec treba da se zavrsi pa da pocne Lajovic?

Posted

Petković/Bertens