Hamlet Strašni Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ja za svoju baku organizovao katoličkog popa. Zanimalo me kako se opelo peva na latinskom. Pop pevao na srpskom. Posle se ispostavilo da mu poznajem sestru i da je čovek srbin. Čak i slavu obeležava. Sent from my iPhone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Meni ćale pred smrt otkrio kako sam zapravo dobio ime. Po pesmi iz kafane Pa onda nek bude ta pesma: ....shit has hit the fan... Edited August 30, 2017 by Frank Pembleton
Frank Pembleton Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Tebi je lakoI da citiram ćaleta kad smo već tu:Ja: Ćale , lako je tebi! On: Sine, ja se nikad nisam trudio da mi bude teško... BTW, ovu pesmu je vrlo zajebano naručiti u kafani, malo je muzikanata zna... Al zato kad nabodem, nastradam od alkohola...
ObiW Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Mercy seat, u izvjedbi 8 tamburasa s' Petrovaradina.
roksi Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 super ritam. jedino sto pesma ostavlja bez argumenata pa zato najbolje pase ovde
čekmeže Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 (edited) Spoiler .......................... Edited June 20, 2020 by čekmeže
אַף אֶחָד Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Na pogrebu jednog od najdugovitijih ljudi, kriticara i novinara s ovih prostora ikada, pre neku godinu, idu jedne ili dve 'ozbiljne', tj. tuznjikave melodije, a zatim - Don't cry for Louie, Louie wouldn't cry for you... I cela sahrane krece da se smeje. Bio lafcina.
palfoot Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 rekao bih da je to to, bez hora i rekvijema ništa... Spoiler inače nisam neki fan opusa mu, jer ga muzička štampa neprestano diže u nebesa kao novog arvo perta - ali ovde je skroz na mestu ako treba i za 'after', ovo me je isto posebno dotaklo, rani constellation je bio bašbaš seča vena
Recommended Posts