Hamlet Strašni Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Kako vreme leti. Danas mi ocu 22 godine. A ja imam 42. Veći deo života mog ga nema. Danas na novom gropblju sahranjivali nekog uz marš na drinu i tamo daleko. Na rasporedu sahrana ppiše 43 godiište. Gugl ne otkriva ništa. Da li je čovek bio nki oficir ili jednostavno ljubitelj te muzike. I ja sam ali bih uvek tržio da mi sviraju here are the young men a ne komitsku pesmu ili srpska mi truba zatrube
ToniAdams Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Kako vreme leti. Danas mi ocu 22 godine. A ja imam 42. Veći deo života mog ga nema. Danas na novom gropblju sahranjivali nekog uz marš na drinu i tamo daleko. Na rasporedu sahrana ppiše 43 godiište. Gugl ne otkriva ništa. Da li je čovek bio nki oficir ili jednostavno ljubitelj te muzike. I ja sam ali bih uvek tržio da mi sviraju here are the young men a ne komitsku pesmu ili srpska mi truba zatrube sta ces ti da trazis? ja cu zbilja divizne, atmosveru.
Hamlet Strašni Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pa the Eternal verovatno. I new dawn fades
ToniAdams Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pa the Eternal verovatno. I new dawn fades to si zdipio od mene. e vala ce meni to prvom da sviraju
ToniAdams Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 kolko zapravo stvari imas pravo da trazis da ti ture u plej listu?
Hamlet Strašni Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Zavisi koliko ti je grob udaljen od kapele
čekmeže Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Još uvek se sećam naslova u nekim poznim sfrj novinama tipa ilustrovana, neki klinac se rokno, Nek mi na grobu svira Metalika.
James Marshall Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 a cuj, prva tri albuma nisu losa. Šta fali Džastisu?
Hamlet Strašni Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Knjili ste radišu da premešta postove. Pišite sad nešto, dovraga
Recommended Posts