August 26, 20177 yr Kako vreme leti. Danas mi ocu 22 godine. A ja imam 42. Veći deo života mog ga nema. Danas na novom gropblju sahranjivali nekog uz marš na drinu i tamo daleko. Na rasporedu sahrana ppiše 43 godiište. Gugl ne otkriva ništa. Da li je čovek bio nki oficir ili jednostavno ljubitelj te muzike. I ja sam ali bih uvek tržio da mi sviraju here are the young men a ne komitsku pesmu ili srpska mi truba zatrube
August 26, 20177 yr Kako vreme leti. Danas mi ocu 22 godine. A ja imam 42. Veći deo života mog ga nema. Danas na novom gropblju sahranjivali nekog uz marš na drinu i tamo daleko. Na rasporedu sahrana ppiše 43 godiište. Gugl ne otkriva ništa. Da li je čovek bio nki oficir ili jednostavno ljubitelj te muzike. I ja sam ali bih uvek tržio da mi sviraju here are the young men a ne komitsku pesmu ili srpska mi truba zatrube sta ces ti da trazis? ja cu zbilja divizne, atmosveru.
August 26, 20177 yr Pa the Eternal verovatno. I new dawn fades to si zdipio od mene. e vala ce meni to prvom da sviraju
August 26, 20177 yr Još uvek se sećam naslova u nekim poznim sfrj novinama tipa ilustrovana, neki klinac se rokno, Nek mi na grobu svira Metalika.