December 30, 200717 yr o, luđače :rolf:taman dok te spuste, šta ćeš višePa, da. I text je prikladan. "You're dead."
December 30, 200717 yr 'Ajde ova: The Sun Ain't Gonna Shine Anymore. Zvuci nekako trijumfalno... (Htela sam nesto od Dead Can Dance... Ali, mozda bude rizicno.)P.S. Rece: samo jedna? Ali sta ako bude kremacije + rasipanja sadrzaja po kakvoj vodenoj povrsini? Onda: She floated away... :D
December 30, 200717 yr Ja imam 20 track kompilaciju za sahranu tj. kremaciju. To je nekih 1h muzike, taman za okupljanje, cugu i pojest nesto... menja se jos uvek ali je "Spanish Bombs" od Clasha nepromenjivi track 1...
December 30, 200717 yr Ja imam 20 track kompilaciju za sahranu tj. kremaciju...Sprem'te se, sprem'te smrtnici.
December 31, 200717 yr ajah, setih se. davno odabrana: Sisters Of Mercy - HeartlandLay me down the long white lineLeave the sirens far behind mePaint my name in black and goldMy heart my flame my heart my road
December 31, 200717 yr bravo, kume, za ovo vredi poloziti zivot i pre roka.ajd od mene jedan ocigledan izbor - closing time, waits.
January 15, 200817 yr Radiohead - Let Downili možda Lucky... Kill Me Sarah, Kill Me Again..." Edited January 15, 200817 yr by sarište
January 15, 200817 yr Dzej: Nedelja.Cenim samo da bi me, onako umrtvljenog, jos jednom zatukli ovi moji...
January 15, 200817 yr Light my fire. (eventualno iza toga Blowin' in the wind osim ako se pepeo ne cuva u urni)