đorđe geprat Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 mislim da ima puno stradalih do kojih nije (niti će) stigla pomoć. po selima, zaseocima. kako doći do informacije gde je i šta potrebno. u paraćin sam otišao namenski, na određenu adresu, u zvečkoj smo završili "na slepo" nadajući se da će ispasti OK. dobro bi bilo da ubuduće bude "dobar dan, doneli smo ono za šta ste rekli da vam je neophodno". otvoren sam za realizaciju plana.
kgmr Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 u pravu si, djordje. to i imamo na umu, to smo i do sada radili (uz manje omasaje, tudjom greskom). sto se zvecke tie, post hoc je sredjeno (jer niko nije znao za premestanje), koleginica je rekla da je namenjena pomoc u mz. Sent from my LG-E440 using Tapatalk
kgmr Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 nisam stigla da vam napisem tu dobru vest za zvecku Sent from my LG-E440 using Tapatalk
renne Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 bio sa gazzom, dobio broj čoveka sa kojim možemo da koordiniramo toliko od mene
Anonymous Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 ... gerila stajl. Da to je ideja, ali moje iskustvo iz ova dva odlaska (prvi uspešan, drugi malo manje) mi govori da je za tako nešto neophodna osoba sa poznanstvima na lokalu, ono što je Belch-ina drugarica bila u Krupnju. U Krnjači (posle u Zvečki) je bilo čisto snalaženje, nadam se da je ta pomoć stigla u prave ruke.
Aće Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 ja bih se prijavio u ovo udruzenje volonterski za ubuduce, ako dozvoljavate, i ako postoji mogucnost za formiranje odeljenja za pomoc zivotinjama.
Velocipede Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 "Izazov su pokrenule članice neformalne biciklističke mreže “Plus jedan” (+1) koju čine organizacije iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Mađarske." http://www.autonomija.info/poceo-regionalni-izazov-biciklom-na-posao.html
Velocipede Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Šta se dešava sa udruženjem? Da li ima nekih aktivnosti?
nautilus Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Pošto smo mi već registrovali udruženje pod tim nazivom, oni to ne mogu učiniti. Nešto smo svi prezauzeti ovih dana ali udruženje fercera.
Anonymous Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 "Izazov su pokrenule članice neformalne biciklističke mreže “Plus jedan” (+1) koju čine organizacije iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Mađarske." http://www.autonomija.info/poceo-regionalni-izazov-biciklom-na-posao.html Ne mogu da verujem da je još neko registrovao udruženje pod istim imenom. Ono, kad smo se onomad predstavljavlji, su nas malo čudno gledali.
Edit Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Piše da je to neformalna mreža. To valjda znači da nije registrovano. Ne znam šta bi drugo značilo "neformalno" ....
nautilus Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nisu registrovani pod tim nazivom, ako su uopšte i registrovani. APR bi to odbio zbog zabune u pravnom prometu.
Joshua Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ne mogu da verujem da je još neko registrovao udruženje pod istim imenom. Ono, kad smo se onomad predstavljavlji, su nas malo čudno gledali. ko je bio poslat da predstavlja - možda je zbog toga? ^_^
Recommended Posts