harper lee Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Živo me zanima koja bi to bila stranka koja bi objedinjavala Praslina, Filipenka, Rođera, MiddleClassa, harpera, radišu, ikara. :lala: Ispravljeno.
MancMellow Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Živo me zanima koja bi to bila stranka koja bi objedinjavala Praslina, Filipenka, Rođera, MiddleClassa, harpera, radišu, ikara. :lala: Stranka Polusrpskog Jedinstva
Hamlet Strašni Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 istina živa, al kapiram da ne treba bodemo oči. Hteo sam da kažem da bi prijateljstvo, podrška i pomoć bio sasvim adekvatan naziv organizaciji koju podržava ppp forum Mada i ovo sa +1 zvuči dobro. Verovatno bismo morali da se zovemo "Plus jedan"
MaryPoppins Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 da da, ali to može sasvim super da se pretoči u Plus jedan/Plus One, ima forumsku i metaforičku dimenziju: u brojevima je snaga, kad se pojedinci udruže, uspešno troluju topike ali i da potegnu da pomognu. so there.
harper lee Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Jedino sto ovo ne moze da se usvoji dok ne odobri i zalije 1 Henrik Larson, ponosni duskokorac naseg potencijalnog buduceg imena. ^_^
Muwan Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 +1 je skroz kul, lepo vuče na doprinos pojedinca nečem humanom. Ko bude radio logo, obavezno da uključi .
Amelija Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 +1 za "PlusJedan" i +1 za "Pomoć, Podrška, Prijateljstvo", podržavam oba
MaryPoppins Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Stranka Polusrpskog Jedinstva polustranka polusrpskog polujedinstva, bre. Hteo sam da kažem da bi prijateljstvo, podrška i pomoć bio sasvim adekvatan naziv organizaciji koju podržava ppp forum Mada i ovo sa +1 zvuči dobro. Verovatno bismo morali da se zovemo "Plus jedan" Jedino sto ovo ne moze da se usvoji dok ne odobri i zalije 1 Henrik Larson, ponosni duskokorac naseg potencijalnog buduceg imena. ^_^ +1 je skroz kul, lepo vuče na doprinos pojedinca nečem humanom. Ko bude radio logo, obavezno da uključi . +1 za "PlusJedan" i +1 za "Pomoć, Podrška, Prijateljstvo", podržavam oba samo da prebacim kritičnu masu podrške za Plus jedan i na ovu stranu. pomoć podrška prijateljstvo neka bude misija/vizija štatijaznam, i može da stoji odmah dole ispod zvaničnog naziva udruženja.
Frau Gabrijela Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) +1 za +1 pomoć, podrška, prijateljstvo je odlično za objašnjenje skraćenice ppp, ali je isuviše ozbiljno i jednodimenzionalno za ovdašnje prilike. :) hvatajte larsona, pa plusjednujte. i luba je lepo objasnila zašto ime koje neupućeni ne treba da dovedu u vezu sa forumom. edit: š Edited May 22, 2014 by Frau Gabrijela
Muwan Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 pomoć podrška prijateljstvo neka bude misija/vizija štatijaznam, i može da stoji odmah dole ispod zvaničnog naziva udruženja. Da, to može da bude dobar tagline koji ide sitnijim slovima ispod +1. Ako treba, ja ću rado da skockam tekst za misiju i viziju. Pomoć, podrška i prijateljstvo mogu da budu core values udruženja i da se oko njih definišu misija i vizija.
harper lee Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Da, to može da bude dobar tagline koji ide sitnijim slovima ispod +1. Ako treba, ja ću rado da skockam tekst za misiju i viziju. Pomoć, podrška i prijateljstvo mogu da budu core values udruženja i da se oko njih definišu misija i vizija. Treba. -_-
MaryPoppins Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 (edited) Da, to može da bude dobar tagline koji ide sitnijim slovima ispod +1. Ako treba, ja ću rado da skockam tekst za misiju i viziju. Pomoć, podrška i prijateljstvo mogu da budu core values udruženja i da se oko njih definišu misija i vizija. what he said :) kockaj! beowle, ti dolaziš večeras u džakartu, jel da? :P :D Treba. -_- kaki smo pametni, brate :D Edited May 22, 2014 by Queen Mother
Recommended Posts