Jump to content
IGNORED

Удружење Плус Један

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Živo me zanima koja bi to bila stranka koja bi objedinjavala Praslina, Filipenka, Rođera, MiddleClassa, harpera, radišu, ikara.  :s_c:  :s_p:  :s_u:  :s_dj:  :s_a:    :lala:  :rant:

Ispravljeno.

Posted

Živo me zanima koja bi to bila stranka koja bi objedinjavala Praslina, Filipenka, Rođera, MiddleClassa, harpera, radišu, ikara.  :s_c:  :s_p:  :s_u:  :s_dj:  :ss1:  :lala:  :rant:

Stranka Polusrpskog Jedinstva

Posted

istina živa, al kapiram da ne treba bodemo oči. 

Hteo sam da kažem da bi prijateljstvo, podrška i pomoć bio sasvim adekvatan naziv organizaciji koju podržava ppp forum

Mada i ovo sa +1 zvuči dobro. Verovatno bismo morali da se zovemo "Plus jedan"

Posted

da da, ali to može sasvim super da se pretoči u Plus jedan/Plus One, ima forumsku i metaforičku dimenziju: u brojevima je snaga, kad se pojedinci udruže, uspešno troluju topike ali i da potegnu da pomognu. so there. 

Posted

Jedino sto ovo ne moze da se usvoji dok ne odobri i zalije 1 Henrik Larson, ponosni duskokorac naseg potencijalnog buduceg imena. ^_^

Posted

+1 je skroz kul, lepo vuče na doprinos pojedinca nečem humanom. Ko bude radio logo, obavezno da uključi ™.

Posted

+1 za "PlusJedan" i +1 za "Pomoć, Podrška, Prijateljstvo", podržavam oba

Posted

Stranka Polusrpskog Jedinstva

polustranka polusrpskog polujedinstva, bre. 

Hteo sam da kažem da bi prijateljstvo, podrška i pomoć bio sasvim adekvatan naziv organizaciji koju podržava ppp forum

Mada i ovo sa +1 zvuči dobro. Verovatno bismo morali da se zovemo "Plus jedan"

Jedino sto ovo ne moze da se usvoji dok ne odobri i zalije 1 Henrik Larson, ponosni duskokorac naseg potencijalnog buduceg imena. ^_^

+1 je skroz kul, lepo vuče na doprinos pojedinca nečem humanom. Ko bude radio logo, obavezno da uključi ™.

+1 za "PlusJedan" i +1 za "Pomoć, Podrška, Prijateljstvo", podržavam oba

samo da prebacim kritičnu masu podrške za Plus jedan i na ovu stranu. 

pomoć podrška prijateljstvo neka bude misija/vizija štatijaznam, i može da stoji odmah dole ispod zvaničnog naziva udruženja. 

Posted (edited)

+1 za +1

pomoć, podrška, prijateljstvo je odlično za objašnjenje skraćenice ppp, ali je isuviše ozbiljno i jednodimenzionalno za ovdašnje prilike. :)

hvatajte larsona, pa plusjednujte.

i luba je lepo objasnila zašto ime koje neupućeni ne treba da dovedu u vezu sa forumom.

edit: š

Edited by Frau Gabrijela
Posted

pomoć podrška prijateljstvo neka bude misija/vizija štatijaznam, i može da stoji odmah dole ispod zvaničnog naziva udruženja. 

Da, to može da bude dobar tagline koji ide sitnijim slovima ispod +1.

Ako treba, ja ću rado da skockam tekst za misiju i viziju. Pomoć, podrška i prijateljstvo mogu da budu core values udruženja i da se oko njih definišu misija i vizija.

Posted

Ako treba, ja ću rado da skockam tekst za misiju i viziju. Pomoć, podrška i prijateljstvo mogu da budu core values udruženja i da se oko njih definišu misija i vizija.

Treba. -_-

Posted (edited)

what he said :) kockaj! 

beowle, ti dolaziš večeras u džakartu, jel da? :P  :D

Treba. -_-

kaki smo pametni, brate :D

Edited by Queen Mother
Posted

AndOne

+1