Jump to content
IGNORED

Politika i poplave

Turnbull

Recommended Posts

Posted (edited)

pomenuo sam narod™ a ne narod, nisam znao da sam bio toliko kriptican u svom postu :( ali hajd da kazem da pod narodom™ podrazumevam izabrane narodne predstavnike aka clanovi vlade i poslanici u skupstini kojima su uvek puna usta naroda i njegove dobrobiti

Edited by Pontijak
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

161

• harper lee

56

• Aće

54

• ficfiric

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

rusi su btw, od prvih evakuacija u koje su se ukljucili, dozvoljavali da se povedu zivotinje, za razliku od nasih. 

Rusi su uvežbani za takve situacije i imaju jasan lanac komande. Domaće snage su bile sastavljene isključivo od dobrovoljaca koji su svi imali neka svoja pravila. Ja lično ne mogu da osuđujem momke koji su izlazili iz čamaca i gurali ih kroz onu štrokavu vodu, samo da bi mogli da ukrcaju što više ljudi. 

Posted

slazem se. ne krivim time nase sto su drugacije postupali, vec blago mislim na zastitare zivotinja, koji su inace ekstremno glasni po svim tim pitanjima, ali im sigurno ni na kraj pameti nije bilo da se sete npr ovih rusa. nasi policajci i zandari su zivotinje koje su mogli, sklanjali iz dvorista i prizemlja na tavane i spratove.

Posted (edited)

Meni kolege sto zive u obrenovcu pricaju da je tih sedamdeset Rusa , bukvalno evakuisalo pola obrenovca , i da su kupili apsolutno sve zivo na sta naidju (pas, macka, pile ,pace ...)

edit: Nikog ne krivim vec samo velicam njihove poduhvate ...

Edited by Geograf
Posted

Meni kolege sto zive u obrenovcu pricaju da je tih sedamdeset Rusa , bukvalno evakuisalo pola obrenovca , i da su kupili bukvalno sve zivo na sta naidju (pas, macka, pile ,pace ...)

taj rad

Posted

Rusi su uvežbani za takve situacije i imaju jasan lanac komande. Domaće snage su bile sastavljene isključivo od dobrovoljaca koji su svi imali neka svoja pravila. Ja lično ne mogu da osuđujem momke koji su izlazili iz čamaca i gurali ih kroz onu štrokavu vodu, samo da bi mogli da ukrcaju što više ljudi. 

To jeste oni su stalno na terenu...

Pricao sam sa zandarmom koji jebio zaduzen "da ih cuva".Znam i njemu je smesna formulacija.Kaze:

Brate oni su doneli sve sa sobom i pokretne wc i sve , a stvarno rade ko singerice kaze rec ne progovaraju.I kaze da ima utisak da opali samar onom rusu ovaj bi mogao da ga izlomi na parcice.A ima tog zandarma 2 sa 2...

Posted (edited)

Maljurevac again.

Da li se na videu zaista vidi ovo što piše u tekstu?

vidi nego šta

sklonio se odmah iza pandura, a ostavio neke druge da se objašnjavaju sa ljutim meštaninom. a onda ovaj car dobacuje i kada se snimao prilog za neku TV.

edot: 5 komentara i svi manje-više u istom tom tonu. ili ovo još nisu videli botovi ili ovaj nije iz sns-a

Edited by Lezilebovich
Posted

SPS. Stranka imbecila nekim čudom nije u lokalnoj vlasti.

Posted

http://www.novimagazin.rs/vesti/kovacevic-da-me-neko-upozorio-ne-bih-dozvolio-da-voda-poplavi-23-moja-autobusa#.U4NfpL07KMw.twitter

Branislavu Kovačeviću, vlasniku autoprevozničke firme Banbus na parkingu u Obrenovcu poplavljena su 23 autobusa. Kovačević kaže da nije čuo upozorenja nadležnih da bi trebalo da se evakuiše, jer bi u suprotnom izvukao pokretnu imovinu koju je sticao 25 godina.

3.2.1. do gašenja... 

Posted

vidi nego šta

sklonio se odmah iza pandura, a ostavio neke druge da se objašnjavaju sa ljutim meštaninom. a onda ovaj car dobacuje i kada se snimao prilog za neku TV.

edot: 5 komentara i svi manje-više u istom tom tonu. ili ovo još nisu videli botovi ili ovaj nije iz sns-a

SPS-ov kadar još iz 90ih. jedan od stalno rotirajućih u lokalu, mislim da je solidan spisak Preduzeća na čijem je čelu bio.

inače, ako ne grešim da je on u pitanju, jedan od boljih ispada mu je izlazak na binu 2012. u centru grada gde je prekinuo koncert Dragane Mirković i pokušao da joj preda neko cveće i javno se zahvali njenom mužu. jad i čemer.

@beowl: kako nije? SNS je u koaliciji sa SPS-om u Požarevcu. zamenik gradonačelnika je SNS kadar, Stepanović.

Posted

My bad, mislio sam da su sa DS. Očigledno je promenjen saziv u međuvremenu a ovaj ostao gradonačelnik.

Posted

Hoće li na Tube ikako ova antologijska Teška reč sa Mikijem, Kreletom i Voočelom? Prijao bi mi neki downer danas... Koji smor što Pink nema servis odloženog gledanja, stalno se iznova razočaram.