Jump to content
IGNORED

Politika i poplave

Turnbull

Recommended Posts

Posted

Bolje praviti Tomovacu u maju mesecu , nego uzurpirati 2-3 spasilacka broda da bi se snimio politicar kako sam nosi neko dete/babu ...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

161

• harper lee

56

• Aće

54

• ficfiric

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bolje praviti Tomovacu u maju mesecu , nego uzurpirati 2-3 spasilacka broda da bi se snimio politicar kako sam nosi neko dete/babu ...

+1

Posted

Sifra 6110 - kablovske telekomunikacije.

Znaci moze biti i emiter pod time posto je neodredjeno... prvi sam uvek spreman da Vektoru zaskocim za grkljan al' mislim da ovde ne mogu.

u apr se vec neko vreme ne upisuje vise delatnosti, nego samo jedna osnovna, a pravno lice moze da obavlja i sve druge delatnosti u skladu sa zakonom, tj one za koje nisu potrebni posebni uslovi.

Posted

Antić i onaj drugi iz EP upicanjeni u kul odelima,....priprema se Dan Pobede. :fantom:

Posted

još jedan promašeni zicer riđokosog. kad već nije uradio ono što je batićeva uradila, neka joj se gromoglasno priključi sa sve svojom i tadićevom družbom. . sada čujem da su se romi iz niša odrekli dela svoje socijalne pomoći u korist obrenovčana.

Posted

još jedan promašeni zicer riđokosog. kad već nije uradio ono što je batićeva uradila, neka joj se gromoglasno priključi sa sve svojom i tadićevom družbom. . sada čujem da su se romi iz niša odrekli dela svoje socijalne pomoći u korist obrenovčana.

yup. sa Crvenog Krsta.

Posted

Sad sam gledao Prvu, jesam li dobro razumeo da Kinezi skuljaju pomoc na NBG i nose u fondaciju Dragice Nikolic koja to posle predaje? I ako jesam, jel to normalno?

Posted

krenuo je hashtag #ostavka na fb i twitteru

Posted

i maska i rukavice - da se zna ko je plemstvo, a ko kmet

Posted

Da budemo fer, znam pouzdano da je na nekim mestima nosenje rukavica i maski bilo obavezno za one koji su dolazili u kontakt sa izbeglim ljudima.