Geo Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Bolje praviti Tomovacu u maju mesecu , nego uzurpirati 2-3 spasilacka broda da bi se snimio politicar kako sam nosi neko dete/babu ...
Аврам Гојић Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Bolje praviti Tomovacu u maju mesecu , nego uzurpirati 2-3 spasilacka broda da bi se snimio politicar kako sam nosi neko dete/babu ... +1
Кристофер Лумумбо Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 A Toma ne zabusava vec pravi tomovacu http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/467127/Dok-se-Srbija-davila-Nikolic-pekao-rakiju budalastina, klasican naruceni tekst. blic je smece od novina.
Aće Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Sifra 6110 - kablovske telekomunikacije. Znaci moze biti i emiter pod time posto je neodredjeno... prvi sam uvek spreman da Vektoru zaskocim za grkljan al' mislim da ovde ne mogu. u apr se vec neko vreme ne upisuje vise delatnosti, nego samo jedna osnovna, a pravno lice moze da obavlja i sve druge delatnosti u skladu sa zakonom, tj one za koje nisu potrebni posebni uslovi.
steins Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Antić i onaj drugi iz EP upicanjeni u kul odelima,....priprema se Dan Pobede.
đorđe geprat Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 još jedan promašeni zicer riđokosog. kad već nije uradio ono što je batićeva uradila, neka joj se gromoglasno priključi sa sve svojom i tadićevom družbom. . sada čujem da su se romi iz niša odrekli dela svoje socijalne pomoći u korist obrenovčana.
steins Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 još jedan promašeni zicer riđokosog. kad već nije uradio ono što je batićeva uradila, neka joj se gromoglasno priključi sa sve svojom i tadićevom družbom. . sada čujem da su se romi iz niša odrekli dela svoje socijalne pomoći u korist obrenovčana. yup. sa Crvenog Krsta.
pantelia Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Sad sam gledao Prvu, jesam li dobro razumeo da Kinezi skuljaju pomoc na NBG i nose u fondaciju Dragice Nikolic koja to posle predaje? I ako jesam, jel to normalno?
Кристофер Лумумбо Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BoRBWhLIYAEfcQY.jpg:large
Lezilebovich Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 i maska i rukavice - da se zna ko je plemstvo, a ko kmet
harper lee Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Da budemo fer, znam pouzdano da je na nekim mestima nosenje rukavica i maski bilo obavezno za one koji su dolazili u kontakt sa izbeglim ljudima.
Recommended Posts