Frank Pembleton Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Evo Marko Blagojević gost na N1 u 20.00 gađaću ga telefonom jbš mi sve... ...shiit has hit the fan...
gospa buba Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 i on u svojoj glavi misli da je mogao bash i da prodje ispod zita, samo da nije sad ta kisha
gone fishing Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 braniće se podacima koliko je država uradila na odbranbenim nasipima u poslednjih 5 godina, te kako su zbog aodgovornih pojedinaca koji su svojim životima branili svoju imovinu bili sprečeni da na njihovim posedima izgrade nasipe, a da je država tu primenila silu skočili bi mediji kako se krše prava pojedinca, i tako je tvrdoglavi srbijanac izazvao ove najnovije poplave - to je već pričao danas na jednoj tv, pa amorate da gledate
dvb-t manijak Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Istražili smo šta je uzrok katastrofalnih poplava i to saznanje će vas RAZBESNETI. I, ne, nije u pitanju nedostatak novca, već nešto MNOGO GORE
levi Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 1 minute ago, dvb-t manijak said: Istražili smo šta je uzrok katastrofalnih poplava i to saznanje će vas RAZBESNETI. I, ne, nije u pitanju nedostatak novca, već nešto MNOGO GORE opozicija?
levi Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 (edited) Jadar se izlio, poplavni talas ide ka Loznici Zbog obilnih padavina izlila se reka Jadar, a poplavni talas kreće se od Osečine ka Loznici, koja će zbog toga uvesti vanrednu situaciju kako bi preduzela sve mere za odbranu od poplava Edited June 22, 2020 by levi
Frau Gabrijela Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 u loznici se izlila rečica štira. na obodima grada, gde korito nije uređeno, poplavljene su bašte i dvorišta. od mera zaštite imamo zasedanje kriznog štaba i gledanje u nebo. kiša upravo pojačava.
gospa buba Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 (edited) pretpostavljam da u medjuvremenu od odbrane nije uradjeno tachno nishta? odrzavanja? Edited June 22, 2020 by gospa buba
James Marshall Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Ako je onako dobro urađeno na Sajmu i Autokomandi, moš misliti u provinciji kako kidaju lokalni SNS koordinatori.
omiljeni Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 opet širite paniku i anksioznost. opustite se, krenuo je malopre iz nižnjeg novgoroda dajc pun lopata i gumenih čamaca.
gospa buba Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 (edited) ma znam. nego mislim mozda negde ostala neka pamet, greshkom @djejms, dakako. Edited June 22, 2020 by gospa buba
James Marshall Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Just now, omiljeni said: opet širite paniku i anksioznost. opustite se, krenuo je malopre iz nižnjeg novgoroda dajc pun lopata i gumenih čamaca. Ako mi poplavi vikendicu na Drini za koji dan retroaktivno ću da te banujem.
Recommended Posts