Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Evo Marko Blagojević gost na N1 u 20.00 gađaću ga telefonom jbš mi sve...

...shiit has hit the fan...

Posted

i on u svojoj glavi misli da je mogao bash i da prodje ispod zita, samo da nije sad ta kisha :unsure:

Posted

braniće se podacima koliko je država uradila na odbranbenim nasipima u poslednjih 5 godina, te kako su zbog aodgovornih pojedinaca koji su svojim životima branili svoju imovinu bili sprečeni da na njihovim posedima izgrade nasipe, a da je država tu primenila silu skočili bi mediji kako se krše prava pojedinca, i tako je tvrdoglavi srbijanac izazvao ove najnovije poplave

- to je već pričao danas na jednoj tv, pa amorate da gledate :happy:

Posted

lokalni SNS ili blagojević

• 1 year later...
Posted (edited)

Jadar se izlio, poplavni talas ide ka Loznici 

Zbog obilnih padavina izlila se reka Jadar, a poplavni talas kreće se od Osečine ka Loznici, koja će zbog toga uvesti vanrednu situaciju kako bi preduzela sve mere za odbranu od poplava

Edited by levi
Posted

opet jadar :isuse:

sent from bubamoto

Posted

u loznici se izlila rečica štira. na obodima grada, gde korito nije uređeno, poplavljene su bašte i dvorišta. 

od mera zaštite imamo zasedanje kriznog štaba i gledanje u nebo. kiša upravo pojačava. 

Posted (edited)

:isuse:

pretpostavljam da u medjuvremenu od odbrane nije uradjeno tachno nishta?

odrzavanja? :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

Ako je onako dobro urađeno na Sajmu i Autokomandi, moš misliti u provinciji kako kidaju lokalni SNS koordinatori. 

Posted

opet širite paniku i anksioznost. opustite se, krenuo je malopre iz nižnjeg novgoroda dajc pun lopata i gumenih čamaca.

Posted (edited)

ma znam. nego mislim mozda negde ostala neka pamet, greshkom

@djejms, dakako.

Edited by gospa buba
Posted
Just now, omiljeni said:

opet širite paniku i anksioznost. opustite se, krenuo je malopre iz nižnjeg novgoroda dajc pun lopata i gumenih čamaca.

Ako mi poplavi vikendicu na Drini za koji dan retroaktivno ću da te banujem.