Jump to content

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

4 hours ago, Strucnjak said:

Imam utisak da se u medijima ne obraca dovoljno paznje na sve sta se desava, kao da se ova katastrofa gura pod tepih...

Zar nisi čuo da je ovo sve maslo Đilasa i Šolaka, da poturaju slike iz 2014 kao ovogodišnje i da lažu da su poplave po Srbiji? 

• Replies 6.4k
  • Views 762.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam na 1150 mnm, a i nisam u bujičnom području, ali sam vrlo blizu (vazdušno) Jablanici i Konjicu. 14 ljudi stradalo, mnogi se još vode kao nestali. Ovde je noćas i sinoć lilo tako da je

• Ovde, isto kao i u Srbiji, vlast ima polusvet.   Ilegalni kamenolomi, ilegalna seča šume (šume su nezamenljive kod stabilizacije terena) i eto katastrofe.   Nama ovde veliki šleper

• slepa živana
    slepa živana

Posted Images

20 hours ago, dvb-t manijak said:

Prošao Niškim autoputem jutros preko mosta na Moravi kod Mijatovca. Ne možete da veruje na šta to liči. Ne vidi se voda od plastičnih flaša i đubreta! 

Inače, Morava je baš velika.

Brza pošta hahaha :fantom:

Edited by zorglub

I da ponovim, sad će Marko Blagojević da dođe i da kaže da je neviđeni trudom njega i njegovog deliveri junita sprečeno da nam se ponovi katastrofa od 2014...

...shiit has hit the fan...

sad bi vec trebalo neko da kaze i da smo sami krivi, u skladu sa tekucom drzavnom doktrinom. shto ce da ispadne da je istina, na mnogo nachina, negde na samom kraju...

Edited by gospa buba

Neka stoji i ovde...

...shiit has hit the fan...

Postoji nešto malo fotografija i snimaka, kao i račun za pomoć na FB stranici Lokalnog fronta.

Zaista ne pokušavam da sad promovišem taj pokret. Verujem da su iskreni i da eventualna uplata neće završiti na pogrešnom mestu. Potreban im je novac za pumpe, generatore i isušivače u njihovom kraju.

I jedan komentar sa neke društvene mreže

Pa doće valda hiljade ljudi što autobusima idu na mitinge sad da štite narod od poplava, ili?

Edited by Malkmus

Ja bih samo da pitam, od kojih poplava? Jel' ima nešto na TV-u? U Informeru i Kuriru je jedina vest da je neko zabranio da se izgradi na njegovom zemljištu bedem i da je zato potopljeno 180 kuća i to je sve...

Nema poplava u medijima = nema poplava... Nothing to see, move along...

sve su to stare slike đilasa i šolaka

pozdravlja i šutanovac poplavljene

Premijerka reče da je zadovoljna izgradjenim sistemom za odbranu od poplava, isplatio se svaki uloženi cent. Poplavljene neke nelegalno sagradjene kuće koje je bilo nemoguće odbraniti. :mellow:

Dakle...

3 hours ago, mraki said:

Premijerka reče da je zadovoljna izgradjenim sistemom za odbranu od poplava, isplatio se svaki uloženi cent. Poplavljene neke nelegalno sagradjene kuće koje je bilo nemoguće odbraniti. :mellow:

12 hours ago, radisa said:

Ja bih samo da pitam, od kojih poplava? Jel' ima nešto na TV-u? U Informeru i Kuriru je jedina vest da je neko zabranio da se izgradi na njegovom zemljištu bedem i da je zato potopljeno 180 kuća i to je sve...

Nema poplava u medijima = nema poplava... Nothing to see, move along...

12 hours ago, renne said:

sve su to stare slike đilasa i šolaka

Opet kiša po Bosni, a baš je trebalo danas da malo iskulira