Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

U Paracinu sam cuo pricu da u trenutku kada je bilo oko 400 spasenih i raseljenih u kuglanu (noc 14. na 15.) lokalni ck nije hteo da da 2000 vreca za spavanje, jer ih cuva "za tesku situaciju"

Kasnije u toku im je voda usla u magacin i sve sjebala.

Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!

Posted

Bolje da ne znate šta od humanitarne pomoći još uvek stoji na carini...

Posted

Dragan Murar

@muki68

Dobre vesti iz Obrenovca.Vojska je više učinila za dva dana na čišćenju ulica nego gradska vlast za 10.

Posted

Na Hrt1 reportaža o poplavama

Послато тетејцем

Posted

Ja juce bio bajsom na Starom gradu, dzakovi uklonjeni, voda se maksimalno povukla, ljudi se suncaju kupacim gacama/kostimima, 2 kafica rade punom parom, cak se 2 matora asa vec i kupaju-jbg nista im ne smeta. Inace neizdrzljivo je koliko smrdi.

Posted

Ja sam probajsovao kroz Orasac - smrdi najstracnije. Njive su bile sveze nadjubrene pre poplave  :puke:

Posted

Sreća što imamo štab koji mudro ne ukida vanrednu situaciju.  ^_^

Ja juce bio bajsom na Starom gradu, dzakovi uklonjeni, voda se maksimalno povukla, ljudi se suncaju kupacim gacama/kostimima, 2 kafica rade punom parom, cak se 2 matora asa vec i kupaju-jbg nista im ne smeta. Inace neizdrzljivo je koliko smrdi.

Jedan je sigurno matori Rajša, ne znam ko je drugi :D

Posted

postoji li neki obrenovacki sajt sa vijestima?

Posted

Jedan je sigurno matori Rajša, ne znam ko je drugi :D

Njegova desna ruka Mrc, a drugi je Kosovac. Ja ih zovem delegacija UEFA, obzirom na godine.

Posted

postoji li neki obrenovacki sajt sa vijestima?

obrenovac.rs ?

Posted

@muki68 (Dragan Murar) daje podrobne i koliko sam primetile proverene informacije iz Obrenovca, na tviteru.

Posted (edited)

@muki68 (Dragan Murar) daje podrobne i koliko sam primetile proverene informacije iz Obrenovca, na tviteru.

pratim i njega i aleksandru djeric

cudi me da nije pokrenut neki gradjanski info sajt

doduse mozda ovaj tv mag radi dobro, nemam pojma. stvari posmatram samo u odnosu na ovo dvoje tviterasa, na osnovu informacija koje oni daju pomislila sam da nema puno javno dostupnih informacija iz obrenovca

Edited by morgana