prima Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 sve razumem i histerija i ovi skrivaju nesto i nesposobni su i spontano dobrih i probisvetnih zbivanja u sveuopstem haosu. zanima me samo jedno : gde su ljudi?
ficfiric Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 što je najgore i jedne i druge priče su delimično tačne. e: naravno to ne abolira Vlast ni 1 procenat. Rekoh vec ranije, to sto gradjani nisu poslusali vlast kad im je govorila da treba da napuste kuce, to je zbog toga sto ljudi ne veruju drzavi. Svake godine se dogadja neka histerija. Oni koji su dolazili seljacima da ih zovu napolje, pre par godina su dolazili da im ubijaju kokoske (u histeriji "pticji grip"). Ako te neko zajebe pedeset puta, normalno je da mu ne verujes.
Aće Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 naravno. a oni jako pizde i cude se na to sto im niko ne veruje. govna.
Tresko Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 o da. i o Romima koji se grebu za pomoc (posto znamo da inace zive u fenomenalnim higijenskim i materijalnim uslovima, pa samo cekaju da nesto ucare, majku im). juce se posvadjah na fejsu sa "nismo mi rasisti nego su oni takvi" drustvom i uzasno se smorih. A i imaju sve moguće povlastice!! Uvek su pre srba!! Njih je nemoguće socijalizovati!! Da vidiš za par nedelja kad splasne početni zamah solidarnosti, kad počnu da smetaju i evakuisani ne-romi, "što ne idu kući?" "sad će sto godina tu da sede, i da im drugi donose stvari.............", "treba da ih policija na silu vrati tamo odakle su došli................."
Sir Oliver Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Uf, što nisam Rom, pa da mi krene u životu i da mi bude super i sve to?
gagilija Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=21&nav_id=851198 meni fascinantno da momak prica da ga je uniqa osiguranje obavestilo da ce biti nepogode na 07:50, verovatno da mu indirektno kazu da nece moci da naplati osiguranje
beeva Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 http://www.oslobodjenje.ba/ekonomija/jedna-trecina-privrede-u-bih-unistena-poplavama trecina..bas tako..
vathra Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=21&nav_id=851198 meni fascinantno da momak prica da ga je uniqa osiguranje obavestilo da ce biti nepogode na 07:50, verovatno da mu indirektno kazu da nece moci da naplati osiguranje Ко је био раније у Станишићима могао је да види билборд посвећен Уника осигурању, са сликом ранијих поплава и нивоом воде на зиду.
Greek Freak Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) @gagilija Kad god se ocekuje neko nevreme (obilne padavine, oluja, veci sneg, I sl.) na opstini korisnika, salju SMS upozorenja (obavestenja), nema veze sa ovom konkretnom situacijom I njenim razmerama. Edit: takvo je bar moje iskustvo Edited May 22, 2014 by Madjer
scab Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 što je najgore i jedne i druge priče su delimično tačne. e: naravno to ne abolira Vlast ni 1 procenat. pa nije baš ni istina uvek negde između. ja znam samo kako je nastradao jedan čovek iz krupnja (odnela ga bujica u autu) i za njegovu smrt je u svim medijima (via tanjug) pisalo da je "zbog nepridržavanja naredbi o evakuacijama" koja u krupnju apsolutno nije ni postojala. nije bilo ni sirena niti obaveštenja niti jednog čoveka, džaka ili mašine. ali je važno napomenuti da je sam kriv.
Muwan Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=21&nav_id=851198 meni fascinantno da momak prica da ga je uniqa osiguranje obavestilo da ce biti nepogode na 07:50, verovatno da mu indirektno kazu da nece moci da naplati osiguranje Uniqa ima meteo servis kojim obaveštava grupe korisnika o nailazećim vremenskim nepogodama.
steins Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Rekoh vec ranije, to sto gradjani nisu poslusali vlast kad im je govorila da treba da napuste kuce, to je zbog toga sto ljudi ne veruju drzavi. Svake godine se dogadja neka histerija. Oni koji su dolazili seljacima da ih zovu napolje, pre par godina su dolazili da im ubijaju kokoske (u histeriji "pticji grip"). Ako te neko zajebe pedeset puta, normalno je da mu ne verujes. pa čekaj, onda imamo problem - Država te evakuiše ti kažeš, neću. Onda voda dodje do grla, ti počneš da kukaš evakuišite me, a onda kukaš na haos. Jbga, kako god okreneš -Država kriva. PS Oni nisu isti. Onomad su bili jedni oni a danas drugi oni.
Muwan Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 ja znam samo kako je nastradao jedan čovek iz krupnja (odnela ga bujica u autu) i za njegovu smrt je u svim medijima (via tanjug) pisalo da je "zbog nepridržavanja naredbi o evakuacijama" koja u krupnju apsolutno nije ni postojala. nije bilo ni sirena niti obaveštenja niti jednog čoveka, džaka ili mašine. ali je važno napomenuti da je sam kriv. Oni tj On to radi još od Feketića. Čim udari neko nevreme uzme pa napušava i vređa svakog ko mrdne napolje iz kuće umesto da se zabarikadira unutra. Idealan način da se spinuje bilo kakva rasprava o pripremljenosti i opremljenosti hitnih službi odnosno stanju infrastrukture u zemlji. Pošto je suviše glup da takve spinove sam smisli, nadam se da neću biti previše eksplicitan ako kažem da njegove savetnike za medije i rejting treba naglavačke nabiti u ovaj mulj što je ostao iza poplava.
salerokada Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 ne znam da li su mi užasnije bile one "narod je sam kriv" priče dok su prebrojavali nastradale ili ovaj nov "prirodne smrti" spin. a kako se objašnjavaju izjave onih očevidaca koji tvrde da su čuli eksploziju i probijanje brane? da li postoji neko objašnjenje za to što su čuli? Priče o miniranju nasipa idu od Valjeva do Obrenovca. Za Valjevo i Lazarevac mogu da ti tvrdim da su potpuno izmišljene. Za Obrenovac ne mogu da tvrdim jer ne poznajem toliko teren i situaciju, ali sam skoro 100% siguran da je i to uobrazilja. Nego, Skrabe otiđi na temu o pomoći u Krupnju i da kažeš ljudima šta je najneophodnije i kako da se najbolje rasporedi pomoć. meni je ipak jedan od najvecih hitova romkinje dosle da doje bebe u prihvatni centar. Ima i ovo: KM: Romi svoju pomoć dali žrtvama Kako prenosi kosovskomitrovički portal KosSev, Romi su uplatili socijalnu pomoć koja im je glavni, a često i jedini izvor primanja.
steins Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 pa nije baš ni istina uvek negde između. ja znam samo kako je nastradao jedan čovek iz krupnja (odnela ga bujica u autu) i za njegovu smrt je u svim medijima (via tanjug) pisalo da je "zbog nepridržavanja naredbi o evakuacijama" koja u krupnju apsolutno nije ni postojala. nije bilo ni sirena niti obaveštenja niti jednog čoveka, džaka ili mašine. ali je važno napomenuti da je sam kriv. ok, a šta ćemo sa onima koji su gradili kuće u koritu reke? Beše se naselje zove Zmajevac ili tako nekako? naravno da celokupna krupanjska garnitura mora da odgovara zbog svog nečinjenja i gluposti koje su pravili .
Recommended Posts