Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Srpska Facebook zajednica je pouzdan izvor informacija taman koliko i Vučićevi mediji.

Upravo. Zabavno je poverovati da je istina = odsustvo motiva da se slaze ali je istovremeno i naivno. Ljudi po drustvenim rmezama pisu kao notornu istinu i ono sto im je neko rekao da mu je neko rekao jer joj je neko rekao. Oslanjati se na to kao izvor informisanja je potpuno bizarno.

Posted

Prvi put se u glasili SNS-a, Blicu, pominje cifra nestalih.

Dodatno raslojavanje se nastavlja: utopljeni, umrli, nestali, nadjeni, zalutali, ....

Posted

Hajde opet da probam, nadam se da nece nestati post.

Da li se zna broj Roma koji su bili preseljeni u Obrenovac?

Postoji li neki popis?

Cula sam zastrasujuce vesti. a uporedo sa njima nekim drustvenim mrezama

pocela je da se siri prica o "agresivnim" i "neposlusnim" Romima.

Posted

Fejsbuk histerija na stranu, juče su ljudi iz crnogorske gorske spašavanja rekli da su u toku dana izvukli neke leševe, ali da "ne bih da pričaju o tome, ima ko će". Svi lažu, jedino Gašić govori istinu, izgleda.

Posted

linak?

Ovde. MUP kaže da su pronašli 215 od 798 prijavljenih nestalih osoba, s tim da su neki prijavljeni kao nestali više puta (naravno zašto bi bilo ko u MUP seo i malo uporedio podatke i sravnao duplikate, lakše je turati sve na gomilu i žaliti se javnosti) a neki se nisu prijavili da su pronađeni (gde opet siroti MUP ne može ništa da evidentira ili uradi nego se očekuje od nekog ko je završio u prihvatnom centru bez igde ičega da se obavezno seti da pozove MUP i obavesti ih da više nema status nestalog lica).

Posted

Pa jesu oni takvi inace..sigurno. Osh u sto marke da ce do kraja oni sami biti krivi sto se (daleko bilo) odredjen broj njih podavio jer izbegavaju ukljucenje u normalne tokove drustvenog zivota, smrde, nece da rade i ne vade gradjevinske dozvole za svoje stracare..pa mislim, ko im je kriv, jel.

Posted

Hajde opet da probam, nadam se da nece nestati post.

Da li se zna broj Roma koji su bili preseljeni u Obrenovac?

Postoji li neki popis?

o da. i o Romima koji se grebu za pomoc (posto znamo da inace zive u fenomenalnim higijenskim i materijalnim uslovima, pa samo cekaju da nesto ucare, majku im). juce se posvadjah na fejsu sa "nismo mi rasisti nego su oni takvi" drustvom i uzasno se smorih.

Posted

Romi se nisu batrgali da ostanu. Verujem da je njima, na žalost, bilo najlakše da pokupe sve što imaju i da se ukrcaju u čamce.

Posted

Onaj dobar lik, Nick je bio napisao da bi par hiljada mrtvih, koji se pominju na društvenim mrežama, bilo nekih 10% čitave populacije, a za to bi već čuo, ali nije. Čovek tamo živi, zna bolje od nas i od fotošopiranih desničarki. Drugi dobar lik (Ruxin) je sve ovo Nikovo potvrdio, njima verujem više nego čitavoj državnoj mašineriji i fejsbuk zajednici u Srba.

+1

Prvi bi Aleksandar "Crna marama narikača" Vučić pohrlio da nam kaže koju cifru više za "preminule"...

Posted

+1

Prvi bi Aleksandar "Crna marama narikača" Vučić pohrlio da nam kaže koju cifru više za "preminule"...

Ja bih prvi pomislio isto, ali čemu onda ovo razdvajanje ljudi koji su umrli prirodnom smrću od nastradalih? Nema logike.

Posted

Ja bih prvi pomislio isto, ali čemu onda ovo razdvajanje ljudi koji su umrli prirodnom smrću od nastradalih? Nema logike.

Oni toliko znaju o smrti da je normalno da imaju tako prefinjen osećaj za razdvajanje 'prirodne' od 'neprirodne' smrti...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

o da. i o Romima koji se grebu za pomoc (posto znamo da inace zive u fenomenalnim higijenskim i materijalnim uslovima, pa samo cekaju da nesto ucare, majku im). juce se posvadjah na fejsu sa "nismo mi rasisti nego su oni takvi" drustvom i uzasno se smorih.

mrzi me da skidam, printskrinujem itd. otvorite shares ispod tog posta (ima 800 i nesto), pa polako procitajte komentare...

https://www.facebook.com/dragana.drekalovic.9/posts/664987530237660

Posted

Dobro jutro iz suvog Sapca. Sava na oko 600, nadam se da ce danas pasti (u najavi 30celzijusa) ispod te odvratne cifre i da ce jos padati obzriom da ovi opet najavljuju kise za vikend :rant:. Cekam da se drugar javi iz Drenovca, on odradjuje pripravnicki u sudu i danas su ih sve sibnuli tamo, idu po kljucu da "mobiliziraju" ljude iz javnih ustanova. Takodje danas bi trebalo da zaseda Sabacki Krizni Stab na celu Tinmanom, ficfiricem i mojom malenkosti, ostale informacije u toku dana.