Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted (edited)

btw, paraćin je takođe pod vodom, slabo se javlja po medijima. drugar morao da seli ženu i decu u ćupriju kod njenih, u kuću mu ušla voda.

... ja gledam po fejsbuku neverovatne fotografije iz centra grada: glavna ulica je sedamdesetak santimetara pod vodom sto se nikada nije desilo u Paracinu niti iko pamti. Vecina mojih prijatelja u zgradama iz kojih ne moze da izadje, bez struje i vode.

10306266_10202329568100756_2957377061542

10307226_10203146972769514_3601709153928

Tjale, keva i burazer su srecom u "brdskom" delu grada, tako da im je samo voda iskljucena (zbog mogucih zaraza)

Armagedon.

Edited by Caligula
Posted

Krupanj, javljaju da je tamo baš zajebano..

Западна Србија цела. Од Крупња онда Јадар пичи до Лознице која је такође у води.

Posted (edited)

Fak bas sam mislio o Popovicu, al nisam mogao nikako da se setim imena. i tamo je onaj mostić preko reke.

Jel cela jefticeva pekara i onaj kafić preko puta buske. ( ako još uvek postoji)

PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk

postoji postoji

tu je kafic

a pekara je Senic.. onog politicara.. nesto je u DS-u bio, sad je u NDS-u.. u skupstini je valjda bio u Tadicevo vreme itd

edit: jaoj, ti verovatno mislis na onaj klub/diskoteku sto je ispod autobuske, a ne `vamo na kafic prekoputa buske

na Padrino pretpostavljam? iliti sadasnji Jet-Set

to je verovatno malo sjebano jer je u rupi

Edited by Have_Fun
Posted

Krupanj

BntHzsnCQAAk2xK.jpg

Idu neke informacije da će Slovenija poslati helikoptere u pomoć.

Posted

Чуо се и са Јагодином, Лугомир пробио па је у самом граду мало лакше.

Posted

Na Avali nepotvrdjene informacije da je pukla brana na jezeru Paljuvi kod Uba

static.panoramio.com/photos/large/82289902.jpg

Posted

I tako, u petak-subotu sam oprao prozore i vidi sad...

Posted

postoji postoji

tu je kafic

a pekara je Senic.. onog politicara.. nesto je u DS-u bio, sad je u NDS-u.. u skupstini je valjda bio u Tadicevo vreme itd

edit: jaoj, ti verovatno mislis na onaj klub/diskoteku sto je ispod autobuske, a ne `vamo na kafic prekoputa buske

na Padrino pretpostavljam? iliti sadasnji Jet-Set

to je verovatno malo sjebano jer je u rupi

Jao da Senic, prešao sam se. Onaj spektakularni burek sa debelim korama i ko sič slanim sirom. :Hail:

Padrino je beše onaj shady lokalcic preko puta buske kog je račanska panduracija intenzivno mrzela. :D

Posted

Jao da Senic, prešao sam se. Onaj spektakularni burek sa debelim korama i ko sič slanim sirom. :Hail:

Padrino je beše onaj shady lokalcic preko puta buske kog je račanska panduracija intenzivno mrzela. :D

tako je :)

Posted

Ova slika Sapca (milsim da je ficfiric kacio) je u stvari fotka vikendica na samoj obali Save i to je poplavljeno vec mesecima. Siri centar je ok, prohodno, voda na trotoaru i putevima kao da je kisa pocela pre 5min, ali bice jebeno ako krene Sava a na vrlo visokoj je granici 570 je bila danas, preko 600 smo najebali a kazu da najavljuju 660.

Inace ja od 22h pikao fucu i 10min pre kraja termina nestane struje, naravno svi smo jebali mater sto su nas prekinuli ranije umesto da se zapitamo sta se desava u gradu. Sva sreca struja je dosla ubrzo, a u gradu nije ni nestajala.

Ovo je fotka sa keja na Starom gradu u Sapcu. U daljini se vidi Stari Zeleznicki most kao ilustracija dokle je voda.

103257371015220217117963.jpg

Posted

Ако је стварно отишла брана на том језеру код Уба, Обреновац је најебо. Већ је пичвајз пре Обреновца, на Авали највише за тамо јављају за евакуацију људи.

Иначе, у центру Добоја вода достигла ЈЕБЕНИХ 15 МЕТАРА!

Posted

deca :wub:  :wub: 

...ali punoletna. Citirana bratanica ime 18g ;)

Posted

@kim :lolol:

Sestra gledala bg hroniku, kaže intervjuisali kamiondžiju zaglavljenog u Bubanj potoku. priča kako vozi evropske linije blabla pitaju ga jel mu se desila još nekad ovako neka bezizlazna situacija, kaže:"jeste pre 3 meseca u Feketiću''.

Kategorično i tvrdoglavo odbija da prizna da mu se desilo i negde u Evropi, užasan čovek.

Могао је бар да каже на ком континенту је тај Фекетић.

Posted

Ако је стварно отишла брана на том језеру код Уба, Обреновац је најебо. Већ је пичвајз пре Обреновца, на Авали највише за тамо јављају за евакуацију људи.

Иначе, у центру Добоја вода достигла ЈЕБЕНИХ 15 МЕТАРА!

jes' siguran ?

ja u ovo prosto ne mogu da poverujem