Aće Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 inace na tom sajlovu nije slucajno proslo 250 godina da se niko nije setio da pravi kuce ili nesto jos vece. kliziste, visoke podzemne vode.. onda se neko ipak dosetio.
Tinman Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Cini mi se da kisa ovde (Sabac) sad jace pada nego tokom popodneva.
InvisibleLight Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Cini mi se da kisa ovde (Sabac) sad jace pada nego tokom popodneva. isto ovde, pljushti skoknula da vidim, sad je na 670, pokisnula totalno za 100m hoda
steins Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Zajebano je na putu ka Popovicu jer je reka izlila :/ Tamo je jebena katastrofa I one ulice ispod autobuske stanice su u kompletnom haosu Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk Fak bas sam mislio o Popovicu, al nisam mogao nikako da se setim imena. i tamo je onaj mostić preko reke. Jel cela jefticeva pekara i onaj kafić preko puta buske. ( ako još uvek postoji) PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk
kim_philby Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ja seto psa. na b.brdu samo rominja, ako je za neku utehu. no posto sam isao zakukuljen u kabanicu uspeo sam da udarim celom u metalne resetke koje je neka bakuta postavila da strce oko pola metra od njenog prizemnog prozora i da ko pokosen padnem na dupe. psi pobegli i ostavili me da lezim u bari.
Lrd Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Zato je tu SPC da se nađe kad je teško i pruži duhovnu utehu i pouku za napaćeni narod u 21. veku. Irinej: Poplave su božja opomena zbog skupa poroka http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465371/Irinej-Poplave-su-bozja-opomena-zbog-skupa-poroka
Valk Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) @kim Sestra gledala bg hroniku, kaže intervjuisali kamiondžiju zaglavljenog u Bubanj potoku. priča kako vozi evropske linije blabla pitaju ga jel mu se desila još nekad ovako neka bezizlazna situacija, kaže:"jeste pre 3 meseca u Feketiću''. Kategorično i tvrdoglavo odbija da prizna da mu se desilo i negde u Evropi, užasan čovek. Edited May 15, 2014 by Valkyrie
Aće Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 dakle, od sutra cu poceti da istrazujem koji su mehanizmi za pokretanje stecaja i likvidacije drustva sa neogranicenom neodgovornoscu srpska pedofilska crkva.
Lrd Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 dakle, od sutra cu poceti da istrazujem koji su mehanizmi za pokretanje stecaja i likvidacije drustva sa neogranicenom neodgovornoscu srpska pedofilska crkva. To je borba protiv vetrenjača. Za to ti trebaju stvari kao što su pravna država i odgovorno društvo, a ne ovaj varvarski divlji zapad.
Veletin Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Zato je tu SPC da se nađe kad je teško i pruži duhovnu utehu i pouku za napaćeni narod u 21. veku. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465371/Irinej-Poplave-su-bozja-opomena-zbog-skupa-poroka Izdaja Kosova između ostalog.
Recommended Posts