Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

TwVPrsf.jpg

27NMQNA.jpg

Ovde sam bio...jeza a mogli su i ranije da izadju....

fhdNYuA.jpg

Posted

Poslednji INFO o starom putu Bgd-Ns, put je potpuno zatvoren i NECE biti u funkciji sutra!

Posted

Који је то пут? Батаја-Пазова-Пазова-Инђија-Карловци-НС?

Posted

Куда? Преко Карловаца?

na indjiju pa na karlovce, ili na autoput, svejedno 

Posted

To videh i ja malopre.

Prijavljujem da na Vidikovcu nema javne rasvete. Ne znam da li je kvar ili štednja.

Posted

Који је то пут? Батаја-Пазова-Пазова-Инђија-Карловци-НС?

pa da, stari. 

Posted

Ja sam tu i imamo struje.

Nije je bilo (Terazije) oko 45 minuta, stigla..

Posted

Што је затворен? Јел и тамо излило нешто?

Posted (edited)

ajde pokupi lopatu i vodim te sutra da branimo šabac :D

http://www.youtube.com/watch?v=el0SLcveOzM

edit:

U planu je mobilizacija na području Šapca

Na Savi kod Šapca proglašena je vanredna odbrana od poplava, jer je nivo reke u četvrtak uveče iznosio 497 centimetara. Kako saznaje Portal šabac.info Gradski štab za vanredne situacije priprema spiskove radno sposobnih ljudi kako bi ih angažovali u slučaju odbrane grada od poplave, jer prema prognozama RHMZ, Sava će u narednih dan - dva dostići rekordan vodostaj od 650 centimetara, što je do sada nezabeleženo.14001790151.jpg

-Spiskovi su samo predostrožnost, a kad budemo dobili sve potrebne informacije i uputstva od Republičke direkcije za vode, znaćemo i kako i s koliko ljudi treba da organizujemo odbranu od poplava – kaže gradonačelnik i komandant Gradskog štaba Miloš Milošević. 

Za evakuaciju stanovništva pripremaju se školski objekti na području grada Šapca. Već je nekoliko ljudi iz Orida smešteno u školu u ovom selu, a OŠ Jevrem Obrenović u gradu spremna je da prihvati ljude sa ugroženih područja. 

Zbog opasnosti od poplava u protekla dva dana na području Mačvanskog okruga evakuisano je više od 1.700 ljudi. 

Prema informacijama Centra za obaveštavanje reka Drina se izlila u Prnjavoru i poplavila oko 1.000 hektara oranica. U selu Miokus evakuisano je 13 ljudi, a do sada ih se oko stotinu povuklo pred vodom iz svojih domaćinstava. 

Tamnava opala, povlači se iz Koceljeve 

Kako Portal šabac.info saznaje u Centru za obaveštavanje, reka Tamnava je opala i počela je da se povlači iz centra varošice. Putnički saobraćaj je ponovo uspostavljen, ali ne i teretni. Oko 100 ljudi je evakuisano, a ostalima se dopremaju hrana i voda u cisternama Vojske Srbije.

Edited by ficfiric
Posted

Nije je bilo (Terazije) oko 45 minuta, stigla..

Ovde malo nize ka Dunavu nije nestajala. Sad sam bio do ulice i radi rasveta i idu i trole.

Jedino mi se cini da kod Politike ne radi javna rasveta.

Posted

odron sa klizistem izmedju Karlovaca i Indjije. Putari su tamo, pokusavaju da osposobe barem jednu traku!
Posted

Oko štajge nije bilo struje, stigla sad.

Posted

zatvoren je iriski venac, u oba pravca. zato iz sapca i mitrovice mora okolo.

Posted

За Венац знам, интересовало ме је за овај пут преко Карловаца. Значи одрон. Верујем да ни преко Врдника не може да се иде, доста је воде било тамо. Значи Фрушкаћ непроходан.

Posted

Potvrdise i na Avali za trafo u Hilandarskoj. Kazu nestala u Balkanskoj, Zeleni venac, Beogradjanka...

Cudi me da meni nije nestajala jer sam daleko blize Hilandarskoj od tih lokacija.