akibono Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 sa jednog FB profila, Aerodrom 'Rudine', Smederevska Palanka, juče..... pomalo nestvarno, filmski....
Lord Protector Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Prava il neko koleno? vidi doce, iskorišćava vanrednu sivtuaciju. hoćeš li možda broj telefona? :D
John Coltrane Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Stigao kuci, drzimo se dobro, nadam se jos jedna mirna noc. Drugar koji je kapetan na recnom brodu mi objasnio da nema sanse da bude "Obrenovacki scenario"- mi smo ravnica, Kolubara je brza i "divlja", Sava bi mogla samo da se "raspline" po okolini, ne i da potopi grad. Zelim da mu verujem. Odoh da odmorim, pa ujutru na Savu. Nadam se da su ostali forumasi OK. Sent from my iPhone using Tapatalk
Roger Sanchez Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Bilja zaboravlja da se Sava još jače izlila u Semberiju.
steins Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) lažna, od tetke, kevine sestre no, poplave se približavaju 500 godišnjim. statistika. :( A mislio sam, ako ti treba pomoć da puniš džakove, prikacis pumpu u podrumu, podigneš regal na potkrovlje, .... E: jbga sloj, ekstremne situacije deluju čudno na ljude...:P Edited May 17, 2014 by steins
Блок_64 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 e sad kruze neki smsovi i po fejsu kako je obrenovac zrtvovan da ne bi bio potopljen beograd.....i ljudi se primaju, sto je najgore Нема то везе са истином.Колубара је та која је потопила Обреновац,шта ће бити са Београдом,видећемо наредних дана и доста ће зависти прво од Саве а онда и од Дунава.Барић се мање више жртвује због Телмоелектране Обреновац.Пар слика сам добио малопре а сликане су предвече па ћу их окачити после. Ситуација у Обреновцу са поплавом да кажем да је мало боља.Вода се колико толико повукла,али на жалост јако лоша вест је да изгледа има доста настрадалих.
Frank Pembleton Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Stigao kuci, drzimo se dobro, nadam se jos jedna mirna noc. Drugar koji je kapetan na recnom brodu mi objasnio da nema sanse da bude "Obrenovacki scenario"- mi smo ravnica, Kolubara je brza i "divlja", Sava bi mogla samo da se "raspline" po okolini, ne i da potopi grad. Zelim da mu verujem. Odoh da odmorim, pa ujutru na Savu. Nadam se da su ostali forumasi OK. Sent from my iPhone using Tapatalk Ajde odmori trajace ovo....
hattori Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 da li se neko dosetio da otvori centre za prikupljanje pomoci kod vecih trznih centara, da ljudi koji zele i mogu da pomognu ne moraju bar da se cimaju oko transporta?
theanswer Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Нема то везе са истином.Колубара је та која је потопила Обреновац,шта ће бити са Београдом,видећемо наредних дана и доста ће зависти прво од Саве а онда и од Дунава.Барић се мање више жртвује због Телмоелектране Обреновац.Пар слика сам добио малопре а сликане су предвече па ћу их окачити после. Ситуација у Обреновцу са поплавом да кажем да је мало боља.Вода се колико толико повукла,али на жалост јако лоша вест је да изгледа има доста настрадалих. Niko ne objavljuje još te podatke,jel znaš možda koliko je otprilike to dosta?
kud u maglu Simoviću Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) da li se neko dosetio da otvori centre za prikupljanje pomoci kod vecih trznih centara, da ljudi koji zele i mogu da pomognu ne moraju bar da se cimaju oko transporta?ima u delti Edited May 17, 2014 by kud u maglu Simoviću
hazard Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 da li se neko dosetio da otvori centre za prikupljanje pomoci kod vecih trznih centara, da ljudi koji zele i mogu da pomognu ne moraju bar da se cimaju oko transporta? Prikuplja se pomoć u TC Ušće, a i u svakom Tempu imaš ispred ulaza korpe za ostavljanje pomoći
Kelt Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 dolaze ljudi sa strasnim pricama, ne smem ni da prenesem... Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Mil@n Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 dolaze ljudi sa strasnim pricama, ne smem ni da prenesem... Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Pričaj sve. I meni sad bio ortak, došao mu neko iz Mitrovice. Kaže da je tamo HAVARIJA.
Recommended Posts