Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

došli bugari! :o

pa ja bi pre u ladnu moravu nego bugarin da me spasava!   :s_c:

:D

I da se nasmejemo.

Posted

možda sam propustio ali... pratim sve vreme, i nešto se ne sećam da se on igde pominjao.

video sam ga ja na nekom snimku, sav blatnjav, vozi se na bageru.

Posted

To ne radi od pre bombardovanja. Pet godina posle bombardovanja su popravili deo krovova i proizvodili stiropor+talasasti lim obloge za krovove.

Ako pricate o Prvoj Iskri, a verovatno jeste tako, radi fabrika i proizvodi eksploziv.

Posted

Smederevska Palanka -- Policija u Smedevskoj Palanci uhapsila Sašu B. (42) zbog sumnje da je tokom evakuacije komšijama ukrao novčanik u kome je bilo 3.000 evra i 10.000 dinara.

Saša B. je sinoć, oko 20 sati, čamcem došao do kuće svojih prvih suseda, starijeg bračnog para, i slagao ih da su ga poslali njihova ćerka i zet da ih čamcem prebaci na bezbedno mesto, gde ih oni, navodno, čekaju.

Oni su mu, pošto ga poznaju, poverovali, pristali da ih preveze i spakovali najnužnije stvari.

Dok su izlazili iz kuće, osumnjičeni ih je neprestano požurivao, pa je žena, da bi što pre zaključala kuću, spustila neke stvari pored vrata, zaključala ih i ušla u čamac.

Nakon što ih je prevezao dalje od poplavljenog dela naselja, osumnjičeni se vratio do kuće oštećenih i na terasi, pored ulaznih vrata, našao novčanik, uzeo ga i iste večeri trošio novac po gradu.

Policija je kod njega našla 1.500 evra i 7.200 dinara, a on je priznao pljačku.

Djubre. Ovo bi ja po kratkom postupku!

Posted

brod.jpg

novi železnički most bgd

Posted

Evo Kori koordinira u Mitrovici!

Posted

obrenovac se evakuise uveliko. naselje dudovi trenutno. moji stigli u bg.

Posted

sad opet gomila oblaka. U zivotu nisam doziveo da se tako smenjuju vedro i oblacno vreme. Izgleda da brzo idu ka Rumunijipa nek se oni jebavaju s njima.

Posted

Uuuuu evo Gasic i ovaj gradonacelnik S.M.

Ali gradonacelnik:

Danas na izbornom stabu smo odlucili...

Posted (edited)

ti rumuni se uvek nekako izvuku, ni u jedno sranje nisu ušli direkt

Edited by Evropejac
Posted

ovi moji obrenovcani ne napustaju zgradu iako je prvi sprat bio pod vodom

mitrovcani evakuisani kod mitrovcana (kad je okolina zatvora bolja lokacija), noc je bila radna

sapcani u sapcu

Posted

Ne prave se nigde tako projekcije, suviše je skupo. Ne rade tako ni najbogatije zemlje.

pogledaj holandiju. kapija pred roterdamom je koštala 1 milijardu, još nije bilo potrebe da se zatvori, servis redovan. o poljani sam napisao. rekoše, bila i u banatu. ovde je deo nesreće na divljoj gradnji, urbanističkom haosu, neodržavanju. to ne košta ništa.