Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

Ako gli ne zaustavi poplavu, znači da je moralo...

Držte se ljudi i srećno.  :heart:

• Replies 6.4k
  • Views 785.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam na 1150 mnm, a i nisam u bujičnom području, ali sam vrlo blizu (vazdušno) Jablanici i Konjicu. 14 ljudi stradalo, mnogi se još vode kao nestali. Ovde je noćas i sinoć lilo tako da je

• Ovde, isto kao i u Srbiji, vlast ima polusvet.   Ilegalni kamenolomi, ilegalna seča šume (šume su nezamenljive kod stabilizacije terena) i eto katastrofe.   Nama ovde veliki šleper

• slepa živana
    slepa živana

Posted Images

Kurir smiruje situaciju, vidim.

print-edition-17052014-1400283024-498261

ovi sada pumpaju da bi Vučić na kraju izgledao kao da je uradio nešto, nema druge

Možda će nekome značiti - direktno od čoveka iz Bia da je voda u Beogradu ispravna za piće, tj. da je uobičajena (ne znam šta ko smatra pod kvalitetom).

Od policije koja je bila u Obrenovcu jedini komentar je "ništa ne pitajte". Kataklizma.

fala, renne ^_^

kakvo gej ime za hurikan, al meteorolozi su večito bili iskompleksirani što nisu fiziku upisali...

za nedeljka kovinjala

Što je zaključan ovaj topic za pomoć?

Митровчани треба да буду паметни и да отерају све женско старо и бебеће негде, па да пробају да се изборе са водом. И Шапчани исто. То је држава требало да сугерише још пре 2 дана, да се одради превенција. Па ако Сава икад не поплави онда полако кући.

Kurir smiruje situaciju, vidim.

print-edition-17052014-1400283024-498261

Pa jbg, naradjenje je verovatno bilo: hrabro i ne brinite rejtinge vaših medija, oni više ne postoje. 

slušam malopre onog keramičara ministra vojske koji apeluje na okolne opštine da pošalju višak peska u sremsku mitrovicu. pa mamu ti jebem, kako nema nekoga ko će to organizovati i reći "e ovde imate višak, pošaljite tamo kamion peska", a ne da apeluješ u medijima, idiote nesposobni...

slušam malopre onog keramičara ministra vojske koji apeluje na okolne opštine da pošalju višak peska u sremsku mitrovicu. pa mamu ti jebem, kako nema nekoga ko će to organizovati i reći "e ovde imate višak, pošaljite tamo kamion peska", a ne da apeluješ u medijima, idiote nesposobni...

Ej, 50 x mi je došlo da odvalim nešto na temu KERAMIČARA koji dolazi u Obrenovac i pita "pa ko Vam je ovo radio, gospođo!?" ali se sve suzdržavam. Majmun

Info iz Obrenovca: spasioci nam rekli da se strpimo, presli na Barič :isuse:

ovi sada pumpaju da bi Vučić na kraju izgledao kao da je uradio nešto, nema druge

I ovo sa Baričem i Umkom je samo stvaranje privida da se nešto radi, jer obrisi ludila u Obrenovcu počinju da se pomaljaju...

Bn107iqIYAIVCP6.jpg

Uzas. Za ovo se znalo bar par dana unapred.Potpuno zakasnela reakcija i njene posledice.

Pukla brana u Baricu u duzini od 300 metara.

Nikad mi plavlje nebo nije izgledalo :)

ne vidim nigde ni oblacka :huh:

Mora da je bio neki turbo moleban danas.

Avala kaže da voda prodire u Barič. Brana pukla u dužini od 300m

Uzas. Za ovo se znalo bar par dana unapred.Potpuno zakasnela reakcija i njene posledice.

kad njih sneg u februaru iznenadi, o cemu onda da pricamo.