Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Sad prikazuju reporterku koja stoji i drami u zapuštenom kanalu za odvodnjavanje sa desne strane puta kad se gleda ka Beogradu.

U tim kanalima ima vode i u avgustu kad je Sava na minimumu.

Posted

nisam bio pri ovom sokoćalu dosad pa, ako je bilo - praštajte i usmerite, a ako nije: šta je sa predsednikom opštine obrenovac - čučkovićem? ne čuh (za) njega.

možda sam propustio ali... pratim sve vreme, i nešto se ne sećam da se on igde pominjao.

Posted

Od Obrenovca više nema besmislene evakuacije.

Ima, ima. Ako se za 8 minuta na Savi pojavi talas od dva metra koji briše sve pred sobom, reč više neću napisati.

Posted

Pazi, potopljena je opština sa 75 hiljada ljudi, od čega je evakuisano oko 15-ak hiljada, a preti im novi plavni talas ako Sava probije nasipe tamo. Naravno da bih voleo da ne bude toliko mrtvih, ali prema onome što se trenutno dešava, sve brojke koje se ne mere sa četiri cifre su premija. Pri čemu još uvek nemamo precizne informacije iz ostatka zemlje.

bojim se, strašno se bojim da si realan.

Posted

nisam bio pri ovom sokoćalu dosad pa, ako je bilo - praštajte i usmerite, a ako nije: šta je sa predsednikom opštine obrenovac - čučkovićem? ne čuh (za) njega.

sinoć se oglasio poslednji put, u jakni FK Zenit

Posted

možda sam propustio ali... pratim sve vreme, i nešto se ne sećam da se on igde pominjao.

Bio je ju;e na TV-u, mislim Studio B.

Posted

Ima, ima. Ako se za 8 minuta na Savi pojavi talas od dva metra koji briše sve pred sobom, reč više neću napisati.

Neće se sigurno pojaviti za 8 minuta,jer su rekli da do tad traje evakuacija. Valjda su ostavili neki vremenski period između.

Posted (edited)

Moji su se upravo dokopali suvog. Idem da ih pokupim.

:heart:

I po peti put, Uživo Barič - javljaju se iz Obrenovca.

Edited by Skyhighatrist
Posted

Ma OK, verujem da znaš više, kažem samo da sam za i nepotrebno sklanjanje ljudi na par sati/dana nego leševa.

Sa strahom čekam povlačenje vode iz Obrenovca.

Posted

Tetka, teca i jedna sestra sa cerkama iz Obrenovca stigle u BGD, o drugoj sestri i njenima nema vesti vec dva dana, stanuju na 300m jedni od drugih.

Posted

Da li sam ja dobro razumeo zenu koja je evakuisana iz Barica da je planski miniran deo bedema i da su ih zato evakuisali?

Posted

ne znam sta je sa cuckom danas, juce je bio aktivan. danas slabo informacija ima

Posted

Da li sam ja dobro razumeo zenu koja je evakuisana iz Barica da je planski miniran deo bedema i da su ih zato evakuisali?

da, tako se priča

Posted

Bn1wpO_IUAA9E6V.jpg

ovo je tent a, koji je nadomak obrenovca, za razliku od tenta b koji je 20ak km udaljen

Posted

došli bugari! :o

pa ja bi pre u ladnu moravu nego bugarin da me spasava!   :s_c: