Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted (edited)

treba idem u sarajevo dvadesetedevetog, bude bolje?

(pitam ih z'burek sa sirom :ss1: )

stvarni je inkvajeri - će do tad sve ovo da posusta?

Edited by boshoku
Posted

kupinovo

200 ljudi iz Beograda doslo je da pomogne u podizanju nasipa prema Progaru. 
Potrebno jos ljudi jer se formira nasip od nekoliko kilometara.

Posted

Cuvajte se!

by TT via Nokia

Posted

jbte, koje su to cifre....

neverovatno.

onda vidim da tih 40000 i nije nešto :)

zajebana tezina, zato kamioni idu prilicno sporo. a jos okolo preko indjije.

Posted

treba idem u sarajevo dvadesetedevetog, bude bolje?

(pitam ih z'burek sa sirom :ss1: )

stvarni je inkvajeri - će do tad sve ovo da posusta?

Teško
Posted

ILight drzi se. Sta je sa Glinticem (ne stizem sve da citam)?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Bio sam do malopre na keju, bacao dzakove tamo gde je najkriticnije pa sad dosao da jedem i nazad. Duz celog keja ima milion ljudi i mislim da su mediji usrali motku sa pozivima jer je svakako bilo dovoljno i nas, pojacanih sa ovima iz okolnih mesta, a ovako imamo zurku na otvorenom gde su pijani debili dosli da se zajebavaju. Cak ima i mnogo klinaca i guzatih klinki koji nemaju pojma zasto su dosli tu, valjda se slikaju za fejsbuk. Najkriticniji deo je od restorana Rubin pa skroz do pesackog mosta, a mozda i dalje ali tamo nisam bio pa ne znam, mada mislim da je tamo visi betonski nasip. U tom najgorem delu gde sam bio je u jednom momentu dosla neka ministarka necega i neki generali (rekose mi Maja Gojkovic, cuo sam za nju ali ne znam tacno sta je) i ladno su nindze specijalci sa dzipovima blokirale saobracaj, pa cak i kamion s peskom koji je cekan dugo. Nabijem ih na kurac sve.

Uglavnom, rekli su da nivo ide preko 900cm danas. Tamo gde sam bio je nivo vode dosao do vrha betona i sad sve ostaje na dzakovima, tako da mislim da smo najebali momacki. Odoh opet u odbranu, pozdravljam vas sve osim hattorija i kojota pedera.

Edited by Zli Gli
Posted

Il drži se

Ma znam plivati

Nego zove drugova mama gde izbegoh i reče da je I njegova ulica na spisku za evakuaciju. Nznam zašto, dosta je severno

on umire od smeha

Sve ludaci

Na keju ..ne sviđa mi se ovo , raste

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Posted (edited)

Probi sunce nad Beogradom. Valjda je bar Tamara odsvirala svoje.

Edited by katamaran
Posted

Bio sam do malopre na keju, bacao dzakove tamo gde je najkriticnije pa sad dosao da jedem i nazad. Duz celog keja ima milion ljudi i mislim da su mediji usrali motku sa pozivima jer je svakako bilo dovoljno i nas, pojacanih sa ovima iz okolnih mesta, a ovako imamo zurku na otvorenom gde su pijani debili dosli da se zajebavaju. Cak ima i mnogo klinaca i guzatih klinki koji nemaju pojma zasto su dosli tu, valjda se slikaju za fejsbuk. Najkriticniji deo je od restorana Rubin pa skroz do pesackog mosta, a mozda i dalje ali tamo nisam bio pa ne znam, mada mislim da je tamo visi betonski nasip. U tom najgorem delu gde sam bio je u jednom momentu dosla neka ministarka necega i neki generali (rekose mi Maja Gojkovic, cuo sam za nju ali ne znam tacno sta je) i ladno su nindze specijalci sa dzipovima blokirale saobracaj, pa cak i kamion s peskom koji je cekan dugo. Nabijem ih na kurac sve.

Uglavnom, rekli su da nivo ide preko 900cm danas. Tamo gde sam bio je nivo vode dosao do vrha betona i sad sve ostaje na dzakovima, tako da mislim da smo najebali momacki. Odoh opet u odbranu, pozdravljam vas sve osim hattorija i kojota pedera.

drz se, gli!

Posted (edited)

nju sam samo cekao negde, ziljavo smrdljivo djubre. maju gojkovic, razume se.

inace

10387691_667050406682001_496480379587563

Edited by Aće
Posted

Drž se matori!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Kurir smiruje situaciju, vidim.

print-edition-17052014-1400283024-498261