May 17, 201410 yr U Svilajncu se povlaci vodaneophodni su hrana i vodaVODA JE PRIORITET!!!ljudi su u domu zdravlja smesteni za sada.. takve informacije imamsredstva za higijenu su takodje potrebnaponavljam jos jednom, VODA JE PRIORITET!!!organizujem akciju skupljanja ovde kod nas i krecem.. kako mi je javljeno, prohodnu je `vamo od autoputa (Markovca) preko mosta na Moravi
May 17, 201410 yr Sto se ne trazi neka pomoc od KFORa? Pretpostavljam da u tom Bondstilu nema sta nema.
May 17, 201410 yr Ob 19.00bo helikopter @Slovenskavojska vSRB.Čakali smo srbska dovoljenja.Ekipa helikopterja je pripravljena/usposobljena pomagat tudi ponoči edit: dobro je, ovi mogu i noću da rade Edited May 17, 201410 yr by Lezilebovich
May 17, 201410 yr Ma ok, biće siguran na tavanu, mada ne bas veseo. Sutra će s nama ako ovo potraje, u ns Odoh, imam posla Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
May 17, 201410 yr Ma ok, biće siguran na tavanu, mada ne bas veseo. Sutra će s nama ako ovo potraje, u ns Odoh, imam posla Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Drž se!
May 17, 201410 yr Sto se ne trazi neka pomoc od KFORa? Pretpostavljam da u tom Bondstilu nema sta nema. zato sto oni ne postoje, postoje samo car lazar i milos obilic i 1389.
May 17, 201410 yr Imate na RTRS direktno namočenu Bijeljinu i ponekad Doboj. edit: ... i Prijedor, isto solidno potopljen, a i svašta oko BL, snimaće i Kostajnicu. Ima li vesti o Novigradu (bivši Bosanski Novi) i Kozarskoj Dubici?
May 17, 201410 yr Ma ok, biće siguran na tavanu, mada ne bas veseo. Sutra će s nama ako ovo potraje, u ns Odoh, imam posla Sent from my HTC Desire X using Tapatalk drž se/te se (stupidna konstrukcija, izlizana hiljade puta, al iz duše)
May 17, 201410 yr Ima li vesti o Novigradu (bivši Bosanski Novi) i Kozarskoj Dubici? sana se izlila, presečen put
May 17, 201410 yr Goldie ostao u dvorištu :((( Nadam se ne vezan. Bitno je da ima šansu da se spase ako dođe do poplave.
May 17, 201410 yr evakuisace se i dio ostruznice, kaze rts preventivno Edited May 17, 201410 yr by morgana
May 17, 201410 yr Ima li vesti o Novigradu (bivši Bosanski Novi) i Kozarskoj Dubici? Kod Novog se Sana izlila kod Svodne (na put i evakuisano je nešto kuća), a Una kod nekog mesta na M nizvodno od ušća, zaboravio sam kako se zove... Procena za grad je valjda da je bezbedan. Kod Kostajnice se isto izlila Una.