Kelt Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ova katastrofa polako ipak postaje vest u medijima (Guardian recimo), ponegde i prva (u Svedskoj). Nemački die ZeitOnline u komentarima čitalaca ima čuđenje kako o ovako nečemu nisu ranije izvestili, jedan kaže da mu je prijatelj iz Obrenovca (Obrenowatz) javio još kad je počelo sve, ljut je što nemački mediji tek par dana kasnije objavljuju prve vesti.... kad i oni uviđaju da smo namerno skrajnuti u vestima onda stvarno...
teacher Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ne mogu da ga uvedem u tudj stan Oticicu posle da ga dižem na tavan, drugog nema Poserem se ja tebi u usta Sent from my HTC Desire X using Tapatalk +1 Banujte gada Sent from my iPad using Tapatalk HD
katamaran Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ne mogu da ga uvedem u tudj stan Oticicu posle da ga dižem na tavan, drugog nema Poserem se ja tebi u usta Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Pa skloni ga negde na sigurno. (bez ikakve namerere da osudjujem)
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 RT ima poplave kao glavnu vest na houm pejdzu. nismo nikome u fokusu, i, znam da zvuci cinicno ali takva je priroda medija, nema groznih brojki.
radisa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Boškić je dobio odgovor. Molim više malo empatije i razumevanja za naše drugare u poplavljenim krajevima i njihove odluke.
boshoku Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 jbg, pre bih spasavao životinje do li ljude grozno, a u stvari nije
Muwan Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Htedoh još juče da napišem, dokle god Srbija nije u fokusu dobro je tj. znači da nema masovnog izginuća.
Anonymous Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Aman ljudi ne solite pamet unesrećenim ljudima, koji svakako bolje od vas znaju šta im je činiti u određenom trenutku i kakve žtrve moraju da podnesu.
wall Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Komsija u Doboju bio. Horor. Tamo gdje se voda povukla lesevi zivotinja..zmije, pacovi, mulj nafta ulje. Ljudi goli bosi bauljaju. Uzas. Organizovano se ide na ciscenje cim se jos vode povuce..ostali vodotoci u slivu Save u padu.Isto upravo čuo. I leševi ljudi.
InvisibleLight Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Pa skloni ga negde na sigurno. (bez ikakve namerere da osudjujem)Gde, sve je ravno, radpustili su azilJedini mogu gore na tavan kad sredim ovo, sestra I mama su na sedativima, ne znam ni šta s njima Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Muwan Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) R1 kaže da ima puno lažnih dojava u Obrenovcu, samo im još to fali. Edited May 17, 2014 by beowl
mire Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 jbg, pre bih spasavao životinje do li ljude grozno, a u stvari nije grozno je
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 IL, a da objaviš apel na forumu da neko ode po pseto i pričuva ga? mislim da ovde ima ljudi koji bi mogli da pomognu. ja bih to veoma rado učinio da mi nije čopora mačaka, bilo bi mu bolje na tavanu nego kod nas.
katamaran Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Gde, sve je ravno, radpustili su azil Jedini mogu gore na tavan kad sredim ovo, sestra I mama su na sedativima, ne znam ni šta s njima Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Bar bi zbog te ravnice tavan morao da bude dovoljan. Hrana manje vise al obavezno mu ostavi dovoljno vode. Drz se i izvini ako stajem na muku mudroserenjem. Srecno Edited May 17, 2014 by katamaran
Recommended Posts