Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

10 minutes ago, zorglub said:

Hvala. Ako se ne varam, on je Čečen iz Dagestana, da li je imao po vlast osetljive izjave i ispade, da li je komentarisao napad na Ukrajinu možda?

Ne znam. Izjava nekog pa bio to i nekadasnji sampion u tako velikoj drzavi mora da bude totatalan  ekstrem, pozitivan ili negativan da bi dosla do vesti , iole znacajnijih.. 

Ne znam koliki je on bio vernik, verovatno da jeste , ako je bio blizak sa Kadirovim. On je radio  koliko sam razumeo u ministarstvu sporta na razvoju sporta kod omladine.. 

Edited by barba

• Replies 8k
  • Views 677.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

35 minutes ago, barba said:

Ne znam. Izjava nekog pa bio to i nekadasnji sampion u tako velikoj drzavi mora da bude totatalan  ekstrem, pozitivan ili negativan da bi dosla do vesti , iole znacajnijih.. 

Pa sad, da li izjava mora biti ekstremna, nisam siguran. Seti se Emelianenka i potpuno normalne kritike mma turnira za decu, te kakav je bio odgovor.

Šta znam, trostruki olimpijski šampion, 49 godina, prošle godine trenirao Čimaeva, a odjednom ima problema i sa plućima i sa srcem?

42 minutes ago, zorglub said:

Pa sad, da li izjava mora biti ekstremna, nisam siguran. Seti se Emelianenka i potpuno normalne kritike mma turnira za decu, te kakav je bio odgovor.

Šta znam, trostruki olimpijski šampion, 49 godina, prošle godine trenirao Čimaeva, a odjednom ima problema i sa plućima i sa srcem?

Mozda je rec ekstremno nesrecno izabrana.. 

Rec mora da bude jaka da bi zatalasala javnost, koja je zbog svoje velicine ekstremno inertna.. Zato se cak i rat ovde ne dozivljava onako kako to mnogi predstavljaju.. 

Izjava Fedora je zatalasala zato sto je dirnuo u Cecenski feud, i bio je pravu. Pa je doslo dotle da je Peskov stao u zastitu.. Taj feud je za vreme rata narastao, i ako su se ranije drzali u svojim granicama i niko ih nije dirao kao platu za vernoat, sad su ojacali .. 

Satiev je bio blizak Kadirovu, makar po onom sto sam procitao sad ne bih li nasao neku informaciju za tebe.. Sve informacije o njegovoj smrti su u stvari i dali Kadirov i par ljudi bliskih samom Satievu... 

Cak na sajtovima inoagenata nema niceg "zapaljivog".. 

Ne znam imas li ti neku teoriju,  ali ja za sad nista nisam nasao.. Ako Kadirov ima veze sa smrcu verovatno se nece saznati... A ako nema bio bi prvi koji bi prikenjao nesto.. 

• 3 weeks later...

Тhe group stated, “Turkish series create an artificial image of an ideal person that is far removed from the realities of Russian life.” (...)

They argue, “Women who watch these series lose interest in their fellow citizens and seek the idealized image portrayed on screen outside the country.” (...)

The group argued, “While Russian series depict our men as alcoholics and losers, foreign heroes are glorified.”

https://www.turkiyetoday.com/culture/russian-group-claims-turkish-tv-series-undermine-traditional-values-134563/

Evo i iz ruskog izvora:

https://iz.ru/en/node/1857343

Edited by vememah

11 hours ago, vememah said:

Тhe group stated, “Turkish series create an artificial image of an ideal person that is far removed from the realities of Russian life.” (...)

They argue, “Women who watch these series lose interest in their fellow citizens and seek the idealized image portrayed on screen outside the country.” (...)

The group argued, “While Russian series depict our men as alcoholics and losers, foreign heroes are glorified.”

https://www.turkiyetoday.com/culture/russian-group-claims-turkish-tv-series-undermine-traditional-values-134563/

Evo i iz ruskog izvora:

https://iz.ru/en/node/1857343

uzuntulu-uzgun.gif

za jedan dan snimanja, Miloš Biković dobija od 3 do 4 miliona rubalja (od 33.000 do 44.000 evra). Pored toga, glumac dobro zarađuje od oglašavanja

Vest na nova.rs.

• 3 weeks later...

On 27. 10. 2014. at 22:28, namenski said:

Poslednji heroj.

Леонид Михайлович Солодков

Solodkov-L-M.jpg

Kapetan 3. ranga.

Solodkov-L-M-002.jpg

Penzioner.

Seosko dete, rodjeno daleko od mora, srednja skola, neka skola za sto bi se reklo pogonske inzenjere, pa Visoko mornaricko inzenjersko uciliste nazvano po Feliksu Djerzinskom, profesionalac nad profesionalcima u struci kojom se u svetu bavi dvocifren broj ljudi, neprivlacnoj za razne Baumgartnere i ostale lovce na adrenalin i brendove, covek koji je na dubini od 450 metara proveo 25 dana, a na 500 metara 15 dana, nesto na sta se jos niko u svetu nije odvazio i to u delatnosti koja tehnoloski poprilicno sije poslovicno sofisticirana kosmicka istrazivanja.

U barokomori nekih 3,000 sati, isprobavao sve sto se isprobati moglo, sa sve plucima punjenim helijumom i ostalim isprobavanjima.

Covek cija je karijera paradigma vekovnog napora Rusije i Sovjetskog Saveza da se domognu mora.

Covek cija se struka i znanja tamo negde na Zapadu placaju suvim zlatom.

26. decembra 1991. godine, poslednjeg dana svog predsednikovanja i poslednjeg dana Sovjetskog Saveza, tadasnji glavni i odgovorni potpisao je ukaz o dodeli poslednje Zvezde Heroja kapetanu Solodkovu.

16. januara 1992. uprilicena je svecanost urucenja odlikovanja: Gorbacov je vec bio penzioner, naslednik Jeljcin predsednik neceg drugog, pa su u Ministarstvu odbrane ceremoniju uprilicili marsali i generali jos uvek sposobni da hodaju.

Nasao se i prigodni orkestar.

Tridesetcetvorogodisnji kapetan je, primivsi poslednju Zvezdu Heroja SSSR broj 11664 i poslednji Orden Lenjina broj 460776, po propisu bio duzan da odgovori Sluzim Sovjetskom Savezu! Служу Советскому Союзу!

Zemlja kojoj je sluzio tog trenutka nije postojala vec 22 dana, pa se kapetan Solodkov odlucio za jedno neboljsevicko Спасибо.

I tako, kad je nastradao od Sovjetskog Saveza nasledjeni Kursk i to na dubini od nekih drljavih 100-ak metara, okolo su se motali neki drljavi Norvezani dok je kapetan Solodkov, jedan od par vrhunskih svetskih specijalista za spasavanja iz podmornica, sedeo svoje penzionerske dane u Lenjingradu Sankt Petersburgu i pokusavao da se bavi nekim biznisom.

Ipak sto jes, jes: dodeljeno mu je novokomponovano zvanje Heroja Ruske federacije, broj 900 i nesto, neke tamo 2000 i neke godine.

4 hours ago, Arkadija said:

Pih, samo ću reći, film Ambis iz 1989.godine. Šta su Rusi čekali toliko?

44 minutes ago, gone fishing said:

lovu za istraživanje hihi, nemaju oni budžet pentagona da paralelno razvijaju sve od sdo do hidrogenskih bombi, otud 20-30 godina zaostatka za amerima od lične zaštite vojnika do borbenih aviona

'Oce to kada se za referencu uzima Холивуд...

BTW, okeanografija i ostale vodenetm naucne discipline su, pored recimo raketnetm tehnologije bile jedna oblasti u kojima su Rusi Sovjeti imali prakticno neprekinutu tehnolosku nadmoc...

Stavise i zacudo ne samo zarad uobicajenih hladnoratovskih vojnih potreba nego i zarad privrednih, okeanskog ribarstva recimo, u kome su bili neprikosnovena svetska velesila.

Ovo sa cime Putin danas mase su samo krnjetci rabota koje su davno bile zapocete - neke i ostvarene - sa doduse malom razlikom u tome sto vise nema ni kadrova ni ostalih kapaciteta pa tek onako, za pokazivanje i zasenjivanje prostote...

Edited by namenski

jebo te Putin