Jump to content
IGNORED

Толстый и тонкий

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)
10 minutes ago, zorglub said:

Hvala. Ako se ne varam, on je Čečen iz Dagestana, da li je imao po vlast osetljive izjave i ispade, da li je komentarisao napad na Ukrajinu možda?

Ne znam. Izjava nekog pa bio to i nekadasnji sampion u tako velikoj drzavi mora da bude totatalan  ekstrem, pozitivan ili negativan da bi dosla do vesti , iole znacajnijih.. 

Ne znam koliki je on bio vernik, verovatno da jeste , ako je bio blizak sa Kadirovim. On je radio  koliko sam razumeo u ministarstvu sporta na razvoju sporta kod omladine.. 

Edited by barba
  • Hvala 1
Posted
35 minutes ago, barba said:

Ne znam. Izjava nekog pa bio to i nekadasnji sampion u tako velikoj drzavi mora da bude totatalan  ekstrem, pozitivan ili negativan da bi dosla do vesti , iole znacajnijih.. 

Pa sad, da li izjava mora biti ekstremna, nisam siguran. Seti se Emelianenka i potpuno normalne kritike mma turnira za decu, te kakav je bio odgovor.

Šta znam, trostruki olimpijski šampion, 49 godina, prošle godine trenirao Čimaeva, a odjednom ima problema i sa plućima i sa srcem?

Posted
42 minutes ago, zorglub said:

Pa sad, da li izjava mora biti ekstremna, nisam siguran. Seti se Emelianenka i potpuno normalne kritike mma turnira za decu, te kakav je bio odgovor.

Šta znam, trostruki olimpijski šampion, 49 godina, prošle godine trenirao Čimaeva, a odjednom ima problema i sa plućima i sa srcem?

Mozda je rec ekstremno nesrecno izabrana.. 

Rec mora da bude jaka da bi zatalasala javnost, koja je zbog svoje velicine ekstremno inertna.. Zato se cak i rat ovde ne dozivljava onako kako to mnogi predstavljaju.. 

Izjava Fedora je zatalasala zato sto je dirnuo u Cecenski feud, i bio je pravu. Pa je doslo dotle da je Peskov stao u zastitu.. Taj feud je za vreme rata narastao, i ako su se ranije drzali u svojim granicama i niko ih nije dirao kao platu za vernoat, sad su ojacali .. 

Satiev je bio blizak Kadirovu, makar po onom sto sam procitao sad ne bih li nasao neku informaciju za tebe.. Sve informacije o njegovoj smrti su u stvari i dali Kadirov i par ljudi bliskih samom Satievu... 

Cak na sajtovima inoagenata nema niceg "zapaljivog".. 

Ne znam imas li ti neku teoriju,  ali ja za sad nista nisam nasao.. Ako Kadirov ima veze sa smrcu verovatno se nece saznati... A ako nema bio bi prvi koji bi prikenjao nesto.. 

• Hvala 1
  • Create New...