Mel Posted March 22 Posted March 22 3 minutes ago, Jesper23 said: U Moskvi se desio teroristicki napad, tri maskirana napadača su ušla u koncertnu dvoranu sa automatskim oružjem. Prvi izvještaji kažu preko 50 mrtvih. ? google kaze ovo: https://www.themoscowtimes.com/2024/03/08/us-embassy-in-moscow-warns-of-imminent-terrorist-attack-a84382
Roger Sanchez Posted March 22 Posted March 22 1 hour ago, Mel said: ? google kaze ovo: https://www.themoscowtimes.com/2024/03/08/us-embassy-in-moscow-warns-of-imminent-terrorist-attack-a84382 šešeljevski iskusno podmetanje pardon postovanje 2
Tutankamon Posted March 22 Posted March 22 Preko 100 mrtvih, pojedinci javljaju na tviteru...ne znam da li je tacno ali po onim.snimcima sto sam gledao vrlo je, na zalost, moguce... 1
BWA Posted March 22 Posted March 22 Ovaj akt ne bi trebalo da ima veze sa Ukrajincima. Izgleda da su neki likovi sa Kavkaza. Kako god, mislim da nema veze sa ovom temom.
morgana Posted March 22 Posted March 22 (edited) to kazu i amerikanci - koji su prije par dana svojim gradjanima u rusiji objavili apel da ne idu na javna okupljanja i koncerte jer je moguc ekstremisticki napad Edited March 22 by morgana 2
BWA Posted March 22 Posted March 22 Jeste, tačno je to. Nije isključeno da se otvara još jedan front prema Rusima, premda su oni u dobrim odnosima sa susjednim kavkaskim državama a pacifikovali su i federalne jedinice sa tog prostora unutar RF.
Zaboravan Posted March 22 Posted March 22 55 minutes ago, BWA said: Ovaj akt ne bi trebalo da ima veze sa Ukrajincima. Izgleda da su neki likovi sa Kavkaza. Kako god, mislim da nema veze sa ovom temom. Možda je samo pitanje šta Rusiji više "odgovara". Da su neki tamo po uputama i s podrškom Kijeva ili neki tamo ua svoj račun... 1
Jeremija Posted March 22 Posted March 22 Amerika, nažalost, kao i u slučaju invazije Rusije na Ukrajinu (u koju mnogi nisu verovali), potvrdila da ima ubedljivo najbolju obaveštajnu infrastrukturu. 6
vememah Posted March 22 Posted March 22 Na redovnoj ruskoj temi pošto zasad nema dokaza da je povezano s ratom u Ukrajini. 1
vememah Posted March 22 Posted March 22 (edited) Glavni ruski kanali nisu prekinuli redovan program. Uredno idu zabavne emisije i reklame. Tek malopre je kajronom najavljeno da će ići specijalne vesti na Prvom. Spoiler Edited March 22 by vememah 1
Recommended Posts