Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 678.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

Uzasne scene, na desetine mrtvih...

Preko 100 mrtvih, pojedinci javljaju na tviteru...ne znam da li je tacno ali po onim.snimcima sto sam gledao vrlo je, na zalost, moguce...

Ovaj akt ne bi trebalo da ima veze sa Ukrajincima.

Izgleda da su neki likovi sa Kavkaza. Kako god, mislim da nema veze sa ovom temom.

to kazu i amerikanci - koji su prije par dana  svojim gradjanima u rusiji objavili apel da ne idu na javna okupljanja i koncerte jer je moguc ekstremisticki napad

Edited by morgana

Jeste, tačno je to. Nije isključeno da se otvara još jedan front prema Rusima, premda su oni u dobrim odnosima sa susjednim kavkaskim državama a pacifikovali su i federalne jedinice sa tog prostora unutar RF.

On 22. 3. 2024. at 19:21, BWA said:

Ovaj akt ne bi trebalo da ima veze sa Ukrajincima.

Izgleda da su neki likovi sa Kavkaza. Kako god, mislim da nema veze sa ovom temom.

Možda je samo pitanje šta Rusiji više "odgovara". Da su neki tamo po uputama i s podrškom Kijeva ili neki tamo ua svoj račun... 

Užas. Šta je ovo danas?

Amerika, nažalost, kao i u slučaju invazije Rusije na Ukrajinu (u koju mnogi nisu verovali), potvrdila da ima ubedljivo najbolju obaveštajnu infrastrukturu.

Gde se piše na forumu o ovome?

Na redovnoj ruskoj temi pošto zasad nema dokaza da je povezano s ratom u Ukrajini.

Glavni ruski kanali nisu prekinuli redovan program. Uredno idu zabavne emisije i reklame. Tek malopre je kajronom najavljeno da će ići specijalne vesti na Prvom.

Reveal hidden contents

Edited by vememah

Evo krenule:

QzYajI7.jpeg

97kUZVS.jpeg

Edited by vememah