Eleniko Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, April said: Novinar iz Grocke, čudom preživeo Pantić Jagodina Sudija Beli Dada đinđić
Fakundo Sava Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, 3opge said: za Dadu Vujasinovic necemo nikada ni znati. Ona je najtragičniji lik svi oni nabrojani imaju putera za mazanje na tone pada u zaborav a njeno ubistvo neće da dobije ni neko kako da kažem prividno razrešenje 2 1
x500 Posted February 16 Posted February 16 9 minutes ago, Fakundo Sava said: Ona je najtragičniji lik svi oni nabrojani imaju putera za mazanje na tone pada u zaborav a njeno ubistvo neće da dobije ni neko kako da kažem prividno razrešenje Novinarka Dada Vujasinovic Sudija Nebojsa Simeunovic Novinar Milan Panic
nautilus Posted February 16 Posted February 16 Meni su najtragičnija ona deca u Pandi. Srpska služba je najveći skup apsolutnih kretena koje svet može zamisliti a koji su umislili da su kao neka sila. 6 1
Eleniko Posted February 16 Posted February 16 atributom kreteni amnestiraš najveće zločince u ovoj državi. 6
Ivo Petović Posted February 17 Posted February 17 4 hours ago, Eleniko said: fehmi agani ćuruvija stambolić cvijan ivanović pa kao bolji smo od rusije Realno, nismo ni blizu. Mi smo Francuska za Rusiju, i to će ti svaki normalan Rus reći. 2
Roger Sanchez Posted February 17 Posted February 17 Cvijeće u smeće. Komunalci u trećoj smjeni i policija koja ih čuva
Popular Post Ivo Petović Posted February 17 Popular Post Posted February 17 Svojevrsni RIP za Alekseja Anatoljeviča, jedan od njegovih najboljih radova...fenomenalan ruski jezik i savršen ruski sarkazam, kroz priču o potpredsedniku vlade koji je napravio vilu u predgradju Moskve i naredio da zgrade u neposrednoj blizini nemaju prozore kako ne bi mogle da gledaju u njegovu vilu.... Ilustracija za retarde koji misli da je reč o nekom izdajniku ili šta već...nope, mada sa retardima obšćatsja je i onako gubljenje vremena. 12
Lord Protector Posted February 17 Posted February 17 Zbog ovakvih hrabrih prikaza je nastradao. Zamerio se kleptokratskoj vrhušci, bio im je trn u oku.
reg Posted February 17 Posted February 17 6 hours ago, April said: Novinar iz Grocke, čudom preživeo Pantić Jagodina Sudija Beli Dada Kujo Kriještorac, svedok atentata na Đinđića. 1 1
pbg12345 Posted February 17 Posted February 17 10 hours ago, napadaj said: Redoran je autor tog posta i očigledno je da ne poziva na ubistva domaćih izdajnika i stranih plaćenikaтм, nego govori kako službe funkcionišu i kako se profesionalna komunikacija vrši i kontroliše u vreme rata. 10 hours ago, copkillah said: to samo izrazito glup čovek ne može da shvati 10 hours ago, Shan Jan said: 10 hours ago, copkillah said: to samo izrazito glup zao čovek ne može da shvati uz dva klika misem je moguce naci taj originalni post i raspravu koja mu prethodi https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Specijalna-operacija-RF-LNR-i-DNR-u-Ukrajini_4625.html dakle redoran direktno predlaza kako ruska strana moze "unaprediti" svoje izvestavanje o ratu, jer trenutno nije dobro, previse je disonantnih tonova nije bitan redoran, bitan je odnos prema tom zlu ne moze zlo da se podrzava delimicno, zna se jako dobro ko ubija "izdajnike drzave" po rusiji i po srbiji to sigurno nisu djindjic, zivkovic ili tadic ko to ne vidi ili je glup ili zao i ostaje mu samo da namenski konstatuje kako je tako svuda i oduvek 5 1
bradilko Posted February 17 Posted February 17 kakvi zlikovci, putin i ta njegova razularena banda ubica. kasape ukrajinu godinama, ubijaju kako im se digne, govnava kina im je saveznik, nova osovina zla. poceo bih malo njih da ubijam isto tako. tako kad odu malo u shoping u dubai ili gde vec ide ta bagra. isto i mi zivimo u slicnim rezimima u kojima se velica nasilje i zlocin. kad ovako ubijes opozicionara to znaci da granice ne postoje. to ce samo proizvoditi zlo i ne sumnjam da bi npr bacili atomsku bombu negde gde su im uhrozeni interesi,ne rusije vec njih. cini mi se da su i u sssr, bar u vreme breznjeva, imali vise skrupula prema oponentima. bar bi ih na kraju zamenili za neke svoje spijune. ovakva ubistva putin i banda moraju dobro da plate inace ce oni ici sve dalje i dalje.
đorđe geprat Posted February 17 Posted February 17 rusija je naprosto prevelika da bi se uz pomoć "spoljnog faktora" privela demokratiji. mislim da je ruski narod sam prepušten svojoj sudbini. namenski bolje poznaje istoriju od mene pa bi mogao da napiše da li je rus ikada bio u prilici da ne bude podanik i poslušnik režima koji mu se desio. da je kada bio u prilici da bira. sem onih koji su izabrali da život provedu negde drugo. sada imaju staljinizam u još rigidnijem obliku. staljin u unutrašnjoj a hitler u spoljnoj politici, to je putin. 1
Recommended Posts