Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

"undead" :lolol:

• Replies 8k
  • Views 678.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

On 25. 3. 2022. at 9:59, vememah said:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ništa čudno, i oni imaju svoje četnike i ustaše. Putinova nacistička kloaka sve više ukazuje početak WW3 i ako se (uskoro) ne zaustavi neće biti lako. Isprovociran ili ne, rašizam se na delu poznaje.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Skorasnji i zanimljiv intervju Borisa Akunjina. Utoliko zanimljiviji ako volite njegove knjige. U fazonu je da Rusija mora da se reformise ili je raspad neminovan. Tu su i titlovi na engleskom (btw, mislim da nikad u zivotu nisam slusao ovoliko ruskog kao ovih dana).

Umro Zirinovski, pocela denacifikacija :fantom:

On 6. 4. 2022. at 12:49, Tsai said:

Istina

On 6. 4. 2022. at 12:49, Tsai said:

:zalosna:

Navodno je uhapsen Surkov - jedan od najmutnijih likova iza Jeljcinove a zatim Putinove administracije:

"Vladislav Surkov is reportedly arrested. For years he ran Russian domestic politics and later Kremlin's policy in Ukraine. On Feb 15 he published an article calling for the war to reannex Ukraine, Belarus and Baltics. Today I'll discuss his role in Putin's rise to Presidency"

On je ološ.

Nego uhapšen je Vladimir Kara-Murza, bliski saradnik streljanog Nemcova. Kara-Murza je inače dva puta preživeo trovanje.

Jel ima neko da nije na robiji? :isuse:

Valjda Italijanski