March 26Mar 26 obnovio sam jedjenje pijenje i ostalu rodbinu. od prvog gledanja pamtim fascinaciju nasiljem nad kujnom s pocetka.120 minuta ekspozicije, gde matori nadrkanac sublimira neke, rekao bih, protivpravne fantazije,posle ide neuredno montiran zbindž...steta sto neam pojma sa tajvanskom kulinarijom, moguce da svi ti aranzmani i jelovnici dodaju nepregledne slojeve znacenja.rado bih gledao neki italijanski sikvel zapravo.
March 27Mar 27 jeste, sav ovaj lebac je moj..u kujni pobedjuje onaj kome beskrajno ponavljanje istih postupaka nije dosadno
March 27Mar 27 @makaronee a umetnost je znati kada da napraviš jedan drugačiji pokret ili nešto minimalno promeniš jer je svaki dan drugačiji i svaka vreća tog brašna nije ista. :)
April 24Apr 24 ReFika, kraljica kujne u mantilu i epizodi - puszto turszko, samo nek je rskavo.бонустрэк: tulumbaći
June 14Jun 14 jbmukevu maslinovim uljem!koliko me nervira sa tim surovo smirenim glasom i lizanjem prstiju,ali ovo...
June 14Jun 14 12 minutes ago, makaronee said:jbmukevu maslinovim uljem!koliko me nervira sa tim surovo smirenim glasom i lizanjem prstiju,ali ovo...U nastupu MPWa mnogo toga je poza, ali oguljeno uvek se ima šta naučiti.Ukoliko pratiš, moj je komentar verovatno suvišan Edited June 14Jun 14 by Ras
June 14Jun 14 nego ne mogu da nađem sada onu epizodu iz brassic-a, gde banda upada kod likakoji namerava da ih ugosti mudima od jarca - sa sve glasom marcoa pierrea whitea - хилэриус! Edited June 14Jun 14 by makaronee lnk