Tuesday at 10:444 days 18 hours ago, makaronee said:izjelice svih zemalja, najedite se!Baš sam sa uživanjem odgledala. Hvala makaronee.@brusli ima i malo drugačija verzija, datemaki. Pravi se za Novu godinu. Veoma je zanimljiva hrana koju pripremaju za NG. Pogledaj Osechi Ryori. Ako nadjem dobar video podeliću.
Tuesday at 10:584 days 4 minutes ago, Boksi said:Baš sam sa uživanjem odgledala. Hvala makaroneeNema na čemu, dobar tek - makar i za oči!Nego mi te iznutrice tu deluju kao neke morske gadarije koje obećavaju dobru organoleptičku gastronautiku. Zgodno je i pripremanje na ploči umesto davljenja u šerpi. Ono što mi je malko teže da vizualizujem jezički (deo tela) je količina šećer u raznim oblicima, ali verovatno pomaže nakratko zažmuriti za početak.
Tuesday at 11:064 days 1 minute ago, makaronee said:Nema na čemu, dobar tek - makar i za oči!Nego mi te iznutrice tu deluju kao neke morske gadarije koje obećavaju dobru organoleptičku gastronautiku. Zgodno je i pripremanje na ploči umesto davljenja u šerpi.Ono što mi je malko teže da vizualizujem jezički (deo tela) je količina šećer u raznim oblicima, ali verovatno pomaže nakratko zažmuriti za početak.Nisam neki ljubitelj iznutrica, ali bih ono probala. Inače mi smeta miris i što nije kao kod smrdljivih sireva da taj miris dok jedeš postaje jedna nota u simfoniji, a kod iznutrica štrči kao raštimovan instrument.Šećer ublaži i spaja, a ne dominira. Mislim.
Tuesday at 11:144 days kazu da su iznutrice stvar uzrasta - meni je uvek bio malko problem taj fleur de disznotor,ali ovo bih sa radošću - valjda i ta opširna karamelizacija pomaže.
Tuesday at 11:253 days 10 minutes ago, makaronee said:kazu da su iznutrice stvar uzrastaU petoj sam deceniji, kad planiraju?
Tuesday at 11:543 days :))dalje malo testosteronske zgode, dozivljaji impozantnih talijanskih kuvara u cudnoje zemlji kitaj..
Tuesday at 14:223 days 2 hours ago, makaronee said::))dalje malo testosteronske zgode, dozivljaji impozantnih talijanskih kuvara u cudnoje zemlji kitaj..Opet mi se gleda Eat Drink Man Woman :)