ivy Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 ja ovih dana gledam Anthony Bourdain A Cooks Tour
Ras Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 1 hour ago, ivy said: ja ovih dana gledam Anthony Bourdain A Cooks Tour To je dobra serija i dobra knjiga. Knjigu sam pročitao pre dve godine, a obzirom da su sadržaji preslikani, utisak je bio kao da sam obnovio i seriju. I drugi Entonijevi serijali su dobri, osim onog koji je radio za CNN (Parts Unknown), koji je lišen autentičnosti i šarma, a prečesto se čini i u službi kreiranja javnog mnjenja.
adam Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 nista ne razumem i sve razumem. gledam kao hipnotisan. carevi! https://www.google.com/search?q=max+mariola+youtube+how+to+make+the+real+high+hidration+white+pizzaa&client=firefox-b-d&sxsrf=APwXEdf7RX-PUH_1HAuDzs5kCeeIcM3GbQ%3A1680943124682&ei=FCgxZOKqKZiOgQaa2KHADQ&ved=0ahUKEwjihNaO8Zn-AhUYR8AKHRpsCNgQ4dUDCA4&uact=5&oq=max+mariola+youtube+how+to+make+the+real+high+hidration+white+pizzaa&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIECCEQCjoKCAAQRxDWBBCwAzoFCAAQgAQ6BggAEBYQHjoFCCEQoAE6CAghEBYQHhAdOggIABCKBRCGAzoHCCEQoAEQCjoECCEQFToFCAAQogQ6CAgAEIkFEKIESgQIQRgAUIgPWMWdAWCknwFoAnABeACAAYUBiAHUKJIBBTE3LjMymAEAoAEByAEIwAEB&sclient=gws-wiz-serp#kpvalbx=_MygxZPGUA52ChbIP_ui1gA8_30
Ras Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Ovo bih sve voleo da probam! Izvanredan pristup tradicionalnoj kuhinji.
Ras Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Tema je sir, sa osvrtom na proizvodnju u Srbiji. Sadržaj je delom promotivan (New Balkan Cuisine, Bela Reka,...) ali i pored toga dovoljno informativan: 1
Indy Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 U prvoj epizodi Searching for Italy, Stanley Tucci nalazi naše™ Rome u Napulju koji prave naše™ sarme... I musaku... i oduševio se. On je inače divno multikulti pro imigracija, cela serija je uživancija... pa ko voli nek izvoli. (Skrinšot - Stanley hasa sarme) 6 2
Ras Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Gladna braća pojačana Mirzom u pohodu na celjski vagju:
Venom Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Jesam ja jedini kojem je ovaj lik creepy s ovim osmehom? I ovo ime, preppy kitchen, zvuči kao neka pizzagate ispostava. Doduše sad sam pustio po prvi put u životu, i deluje relativno normalno. Do sad sam svaki put prestravljen nastavio da skrolam. 1 1
Klara Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Možda grešim, deluje kao da ima loš zagriz. Malo čudno krivi usne dok priča...ipak, njegov creme brulee izgleda savršeno.
nisam ja Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Jebe ga eye contact. Odma krene da trepće pa obara pogled. Mos def ima neke glave u tom fridžu. 1 1
Ras Posted February 16 Posted February 16 O, kako sam uživao sve dok nije ispuzao neki Persijanac pri kraju!
Ras Posted May 21 Posted May 21 O pirinču, o njegovom poreklu, uzgajanju, načinu pripreme i jelima i brojnim istorijskim podacima i događanjima povezanim sa ovom najraširenijom kulturom na svetu: 1 2
Recommended Posts