adam Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Javi kad nađeš.... .... Shiit has hit the fan! 1
msv Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Almažani daju 50% popusta na svoje noževe Almazan Kitchen® Limitirani Nož od Nerđajućeg Čelika Almazan Kitchen® Originalni Nož
askeladden Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 12 minutes ago, msv said: Almažani daju 50% popusta na svoje noževe Almazan Kitchen® Limitirani Nož od Nerđajućeg Čelika Almazan Kitchen® Originalni Nož Ne znam za sta bi koristio onu sataru?A makar sto se nozeva tice imam bogatu mastu. 1
banatjanin Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 (edited) 32 minutes ago, msv said: Almažani daju 50% popusta na svoje noževe Almazan Kitchen® Limitirani Nož od Nerđajućeg Čelika Almazan Kitchen® Originalni Nož Pa džabe da ga daju, za to zarđalo smeće bi bilo skupo i poštarinu platiti. Edited March 20, 2021 by banatjanin 3
Frank Pembleton Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Youtube hajp...Ali su cifre cirkus... Karbonski čelik.... Shiit has hit the fan!
askeladden Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Mislim da se ne sprdamo,ali Fibrox je skroz ok noz.Jednom u dve nedelje ili u mesec dana ostrenje a ostalo masat.I kosta vise od duplo manje od one praklje. 1
askeladden Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 25 minutes ago, maheem said: Jednom u dve nedelje nositi na oštrenje?! Ma jok,kamenom malo da dodje do brijanja. 1
Jumanji Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Zanimljiv mi je Najdžel Slejter, ima često neke fine ideje. Jedna od je mariniranje svinjetine (urolane plećke) u zgnječenim svežim kupinama, i sutradan se tako sve peče na slaboj T, a u prodinstanom luku posle doda sos od pečenja uz začine, kašiku brašna i malo bujona.Iako znam za voćno-svinjske kombinacije i njihovo odlično slaganje, priznajm da mi ovo ne bi palo na pamet. I moram da probam. 1
askeladden Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 Kul je Slater.Ona serija po Turskoj i Jednostavne vecere je bas ok.Pogotovo epizoda iz Turskog serijala na granici sa Gruzijom. 1
Frank Pembleton Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Pre tri godine napustio nas je Anthony Bourdain. Da citiram velikog mislioca :Enjoy every sandwich! .... Shiit has hit the fan! 5
Ras Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Komentar: Glad to see Marco has been liberated from the stock pot prison.
Recommended Posts