adam Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 10 minutes ago, triple_nippled said: georgi kavkaz super lik. odlicni su mu klipovi. gomila mesa, raznoraznog, obavezno vino na ex ima neke bas dobre na nekoj vikendici u planini. https://www.youtube.com/channel/UCHK357UDDmL6EMTb4YPE7ew bice da sam opet poslednji koji saznaje za gregorija. meni otkrice. pri tom sasvim slucajno zalutao do njega i zalepio se. a super je. i on i deca i macke i sve. pejzaz iz vikendice fenomenalan. samo su mi kolicine neverovatne.
triple_nippled Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 rado gledam i french cooking academy. klasicni francuski recepti. meni zanimljivo.
adam Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 fala, gledace se. kad se skine s georgija.....
Skyhighatrist Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) Hahah, odem da vidim Đorđetov kanal, i naletim na klip o kome mi je kum pričao, al' nije znao da nađe: lik pravi votku od koka-kole 3 hours ago, adam said: ima i ortaka koji izgleda kao onaj ruski mafijas sto jede kavijar kutlacom. on mu ponekad dodje u goste, cuti i smeska se. Alan the dentist Edit: evo repovi za nas ljubitelje Edited February 20, 2020 by Skyhighatrist
fikret selimbašić Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) Ništa mi se ne pravi po njegovim receptima a sve mi se jede. Ono zeleno što piju je tarhun, gruzijska/kavkaska Alpina, Kavkazina™ Edited February 20, 2020 by fikret selimbašić
pacey defender Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 1 hour ago, fikret selimbašić said: Ništa mi se ne pravi po njegovim receptima a sve mi se jede. Ono zeleno što piju je tarhun, gruzijska/kavkaska Alpina, Kavkazina™ Da, dosta nepotrebno piće. Moj utisak iz Gruzije je da se tamo dosta insistira na autentičnosti lokalne hrane, da se mora na sto izneti svega i mnogo i da valja da ostane nakon obroka, valjda da se pokaže da se ima. Prva stvar - lokalna hrana jeste generalno ukusna, ali nisam siguran koliko je autentična. Npr, hačapuri jeste njihova lokalna hrana, ali to je u suštini nešto drugačiji način spremanja pite sa eto, nekim lokalnim sirom. Nivo entuzijazma koji lokalci unose u opis ovog jela kao autohtonog i endemskog je baš nesrazmeran stvarnom stanju stvari. Zapravo, jedino nešto vrlo specifično što sam okusio je kharčo, tako nešto (fenugreek, badem, piletina, itd, uzgred, skroz ukusno jelo). U suštini, u Gruziji se dobro jede ali recimo da imaju prehrambenu isključivost i ponositost kao, khm, neke balkanske zemlje, nesvesti da na tako malom prostoru i naročito sa seobama naroda i pomeranjem granica, srazmerno malo autentičnosti ishrane može biti.
gospa buba Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 sinoc gledala nekog juznjaka neshu travku shto kuva pasulj u chaju.sent from bubamoto
Skyhighatrist Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 "Kuća s trave", najbolje ime za vege kafanu u poznatom univerzumu
Arkadija Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 19 hours ago, adam said: bice da sam opet poslednji koji saznaje za gregorija. meni otkrice. pri tom sasvim slucajno zalutao do njega i zalepio se. a super je. i on i deca i macke i sve. pejzaz iz vikendice fenomenalan. samo su mi kolicine neverovatne. Grigorije sa Kavkaza je slektakl. Kolicine koje kuva su neverovatne. I to posluzi decici, od kojih najmladje jedva lizne one gigantske kebabe ili sta vec. Potpuni hit mi je kad su umakali 7-8 pilica u istopljeni kamomber i bri. Macke i kucov se, takodje, samo slade i maste brkove.
Skyhighatrist Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 A kad kaže ćerki "daj malo kajmaka", ona odskakuće u kuću, otvori fridž, a unutra 800 kutija kajmaka?
adam Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 1 hour ago, Arkadija said: Grigorije sa Kavkaza je slektakl. Kolicine koje kuva su neverovatne. I to posluzi decici, od kojih najmladje jedva lizne one gigantske kebabe ili sta vec. Potpuni hit mi je kad su umakali 7-8 pilica u istopljeni kamomber i bri. Macke i kucov se, takodje, samo slade i maste brkove. ma dobro, taj kajmak i nekako, kapiram da dobija kintu za reklamu. al ostalo! brate mili! sinoc sam gledao kako su on i prika skinuli nogu s pola juneta a sve ostalo strpali u neki pretis kazan (dodali su i povrce moram priznati) da krckaju dok ne pocne da drhturi i spada s koske. rebra su sekli sekirom na panju, kao drva. a zatim su, valjda da slucajno ne ostanu gladni, stavili jedno 20 kobasica na rostilj. kobaje gabarit, u maramici, ne u crevu. ludilo potpuno. a deci kad sipa tek to je za nevericu. svaki decji tanjir moze da podmiri cetvoroclanu porodicu. naravno uz to uvek ima hleb, salata, sir.... i ti soci iz cernobila. moracu da gledam te pilice, zvuci odlicno. fala. ja sam i dalje hipnotisan. cenim da ce me drzati jos nedelju dve pa ce popustiti. bar se nadam....
pacey defender Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 (edited) Dobro, jasno je da ima nameru da izvrne standarde kuhinjskih emisija i dobije lajkove. Umesto u plićaku na Kanarskim ostrvima, on sprema pored dečijeg tobogana, garaže i ostave. Plus igra na kartu nekakve sirovosti, valjda tipične predstave za taj deo sveta. Ali na kraju kada se pogleda sadržaj, on je ubacio par kila mesa i par kila krompira u pekač i zalio sa par litara suncokretovog ulja. Dakle, jebeno je pržio meso i krompir zajedno, i onda sipao neki peršun preko i to je sad neki spektakl, valjda zbog toga što tu količinu, kao, sprema za četvoro,. Glupost. Edited February 21, 2020 by pacey defender
Ras Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Je l već gledao neko? Zbunjuje me i ne mogu da svarim koncept videa. Posmatranje devojke koja sve ovo proba, čini da osećam nelagodu, gotovo mučninu. I pored svega, probao bih roštilj u Valjevu (od 11. minuta)? Ima li koga da je već išao tamo?
Recommended Posts