renne Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Nisam fan drpanog praseta, ne kapiram hajp, dosadno mi je. Sad si me razočarao i kao čoveka i kao komunistu
maheem Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Ja vise volim prase na bilo koji drugi nacin pa da ga sam drpam
ivy Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 16 hours ago, maheem said: Nisam fan drpanog praseta, ne kapiram hajp, dosadno mi je. glavni problem je sto je nemasno
Ravanelli Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 tačno. ne znam što štede na masti/moči burgerhouse napravio odličnu priču sa više masti
Frank Pembleton Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Pa svako to dimljenje po zilion sati će otopiti mast iz mesa, jedino što to ide lagano "kroz meso" pa je lepše... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 glavni problem je sto je nemasno [emoji3]stvarno? dijetalno takoreci sent from bubamoto
renne Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Što bi rekoa Cune Gojković "pikantno posna sarma sa rebarcima"
mraki Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Kuvao čovek Quote Dejan Markus, zvezda kulinarskih TV emisija, čija je sestra pre nekoliko dana objavila da je nestao u Hrvatskoj, uhapšen je u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama.
Filozof manijak Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Preš'o s gastronomije na hemiju. Kuvar
duda Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 koja je ovo priča, pa ovi su bre amateri obični kakvo drpano prase, a spremaju svinjetinu pa to kao da mešaš teletinu i govedinu, svašta, pa to su različita mesa kod svinjetine i prasetine je razlika još značajnia
renne Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 @dùda ime je takvoKoristi se svinjetina, svuda u svetu
adam Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 vec par nedelja gledam ovog tipa kao hipnotisan i ne znam sta da mislim.... georgije s kavkaza. covek kuva uglavnom u svom dvoristu za sebe i porodicu - zenu koja se nikad ne vidi i troje mrsave dece raspona (rekao bih) od 4 do 10 godina. dve devojcice i deckic, simpa svi. ali, ali, ali - covek kuva neverovatne kolicine hrane! ozbiljno ogromne, ameri da pozavide. pravi dorucak za porodicu i recept pocinje - uzmete 4 kila brasna! evo ovde dole na klipu je zgotovio rucak. nema goste, samo za njih porodicno. celo jagnje, dzak krompira, kanister ulja... ludilo! pri tom ima sve moguce sprave za kuvanje u dvoristu - tanduri, rostilj, neki vok/talandaru, razanj, kazan... ponesto i u raznim velicinama. pije crno vino. nazdravi u proseku 3 puta po klipu. sipa punu casu (nekad ovecu vinsku, nekad za vodu), iskapi, otrese casu i vrati na sto da bude spremna za sledecu zdravicu. deca piju neke fluorescentne zelene, crvene i zute sokove koji izgledaju kao da su netom iz cernobila. ima i ortaka koji izgleda kao onaj ruski mafijas sto jede kavijar kutlacom. on mu ponekad dodje u goste, cuti i smeska se. vec par nedelja gledam i ne verujem. al ne prestajem da gledam. kao neka cudna droga.
triple_nippled Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) georgi kavkaz super lik. odlicni su mu klipovi. gomila mesa, raznoraznog, obavezno vino na ex ima neke bas dobre na nekoj vikendici u planini. https://www.youtube.com/channel/UCHK357UDDmL6EMTb4YPE7ew Edited February 20, 2020 by triple_nippled
Recommended Posts