August 7, 20195 yr 12 hours ago, Skyhighatrist said: Neka vallah, sve su lepo upakovali, i treba duzmu kintu. +1 sve zasluženo
August 7, 20195 yr sve se slazem osim sto im nista ne verujem da ujutru smisle sta ce kuvati.. bas bez planiranja i na brzaka u Paracinu pronalaze sve te sastojke..ono banu kod lokalnog mesara koji uvek ima ribaj stejk u vitrini..Ne ulazim u "istinitost", samo u "izvedbu"... ... Shiit has hit the fan...
August 7, 20195 yr Koga zanima više, postoji video reportaža o ljudima koji stoje iza Almazan Kitchen i sigurno je dostupna na vebu (gledao). Mislim da je RTS, ali nisam siguran... Edit: ipak Mondo Edited August 7, 20195 yr by Ras
August 7, 20195 yr 4 hours ago, renne said: Ja prvi put čuo i video Menščini da je neko od njih otvorio nalog kod nas tamo na početku, al' nisam 100% siguran... Nemamo više kompletan member list?
August 7, 20195 yr Ali na onom jednom videu, sinovac ide njuska, njuska i nadje tarfufe [emoji38]Ok nasli ljudi zanimaciju koju naplacuju.Mene samo interesuje gde je ova lokacija?
August 7, 20195 yr Vrelo Grze, Paraćin. Rasplinuli smo priču na dva topika pa se vrte ista pitanja...
August 7, 20195 yr 4 hours ago, Jumanji said: Prelepo je, vredi otici svakako dok je ne strpaju u MHE
August 30, 20195 yr Patetična Đenarova posveta Antoniju. No, patetika je oduvek i bila deo njegovog šarma. Meni inspiracija za večeru, iako sam se pomalo ustezao i pribojavao rezultata, koji je na kraju prevazišao očekivanja.