copkillah Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 12 hours ago, Skyhighatrist said: Neka vallah, sve su lepo upakovali, i treba duzmu kintu. +1 sve zasluženo
Frank Pembleton Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 sve se slazem osim sto im nista ne verujem da ujutru smisle sta ce kuvati.. bas bez planiranja i na brzaka u Paracinu pronalaze sve te sastojke..ono banu kod lokalnog mesara koji uvek ima ribaj stejk u vitrini..Ne ulazim u "istinitost", samo u "izvedbu"... ... Shiit has hit the fan...
Ras Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) Koga zanima više, postoji video reportaža o ljudima koji stoje iza Almazan Kitchen i sigurno je dostupna na vebu (gledao). Mislim da je RTS, ali nisam siguran... Edit: ipak Mondo Edited August 7, 2019 by Ras
maheem Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Ne paziš, taj intervju je okačio Sky i od njega počinje diskusija
Skyhighatrist Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 4 hours ago, renne said: Ja prvi put čuo i video Menščini da je neko od njih otvorio nalog kod nas tamo na početku, al' nisam 100% siguran... Nemamo više kompletan member list?
Jumanji Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Ali na onom jednom videu, sinovac ide njuska, njuska i nadje tarfufe [emoji38]Ok nasli ljudi zanimaciju koju naplacuju.Mene samo interesuje gde je ova lokacija?
Skyhighatrist Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Vrelo Grze, Paraćin. Rasplinuli smo priču na dva topika pa se vrte ista pitanja...
Jumanji Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 A ok, nisam videla, hvala.Prelepo je, vredi otici svakako
ivy Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 4 hours ago, Jumanji said: Prelepo je, vredi otici svakako dok je ne strpaju u MHE
Jumanji Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 dok je ne strpaju u MHEE da, da, dok posast ne unisto i ono malo sto ostalo
nisam ja Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Koliko nisu normalni. Almažani. Neki dan su u černobilu kuvali.😂
Ras Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Patetična Đenarova posveta Antoniju. No, patetika je oduvek i bila deo njegovog šarma. Meni inspiracija za večeru, iako sam se pomalo ustezao i pribojavao rezultata, koji je na kraju prevazišao očekivanja.
Recommended Posts