beyoncé Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 (edited) entoni bordejnov poslednji šou iz parts unknown serije predstavlja mini dokumentarac o lower east side-u 70-ih i 80-ih i tadašnjoj no wave i (post)punk sceni, a istovremeno i njegov trip down memory lane jer je i sam u to vreme visio tamo. emisija je sjajno tehnički urađena, sa gomilom arhivskih priloga (oduševljenje kratkim insertom bush tetras koji izvode too many creeps). bordejnovi sagovornici su andergraund umetnici raznih fela, između ostalih i harley flanagan iz cro-mags, debbie harry & chris stein, richard hell (sa loše urađenim umjetnim zubalom od koga jedva priča), amos poe & jim jarmusch, fab 5 freddy, john lurie (koji ga je poslužio samo sa 4 tvrdo kuvana jaja, tačnije stavio je lonče sa neoljuštenim jajima i tanjir ispred njega i rekao: eat that - i to je bilo najkonkretnije od hrane u ovoj epizodi) i naravno lydia lunch koju je odveo u neki posh restoran koji drže neka velika imena, nju, zauvek neimpresioniranu takvim stvarima (inače, gledala sam vešticu pre nekoliko dana u skoplju i još uvek ne mogu da se opasuljim). koliko god da sam se prezasitila bordejna poslednjih godina (a i on sam je sve češće izgledao tako u njegovim emisijama), srce mi se stislo u čvarak kada je na kraju krenula you can't put your arms around a memory u izvođenju mike ruffina (zadužen za muziku u parts unknown) i bordejnove ćerke. odlična i veoma nostalgična oproštajna epizoda. Spoiler u drugom univerzumu gledala sam malo i rachel khoo i prava je bombonica. bila bi još slađa kad ne bi patila od super star sindroma. od recepata u sećanju mi je ostala samo svinjska plećka u marinadi od nara (ili ribizli, sad više nisam sigurna. jako mi je sećanje) Spoiler Edited November 16, 2018 by beyoncé
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 13 hours ago, beyoncé said: Rachel khoo Što se mene tiče dovoljno je da mi skuva jaja.
darling Posted November 17, 2018 Author Posted November 17, 2018 (edited) sta ce ti ona, ti umes i sam Edited November 17, 2018 by darling
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Rejčeeeel. Skhoovaj mi jaja. Želim tvoj sos od nara... Jesam ovo rekao naglas? Htedoh reći zapravo™ da baš lepo khoova.
darling Posted November 17, 2018 Author Posted November 17, 2018 u bravo bravo za igru slova. rejcel ima dobre recepte, al mi ide na k njeno uvezbano vestacko napadno smejanje i gutanje da se ne povari crveni ruz.
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Video sam samo slajbe, al vabiš me ovim gutanjem da potražim video.
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Cuteness overload. Sviđa mi se njeno s. Još kuva kolenicu. Kaže im not gonna waste a drop. Dobro ovo je vrlo namerno. Kraljica majka da je ovo iznedrila... Kamera nas siluje standardno.
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Čajnizmalejžn ćalo und ostrijan mamo. Go figure.
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 @darling Kaki je ovaj skoko? Jel ti izaziva mouth watering?
renne Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 skoko se tek pojavio, kao istrijaner, tek treba da se dokaže da li ume
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Slabo ja gledam ovo pa sad kad sam već tu... Ovaj bugarin je urnebesan mada sam ja prvo mislio da je makedonac pošto sve razumem. Užasno drven, pa još kao sveštenik izgleda. Al precizan.
renne Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Kaže onaj slovenac "ne želim beli luk u pestu"
Recommended Posts