gospa buba Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 ko su uopshte ti likovi shto se tautoloshki provode?sent from bubamoto
darling Posted June 18, 2018 Author Posted June 18, 2018 to su kuvari s koca i konopca, od kojih prepoznajem australijanca mesara, koji je ovde simpatican, i manua, francuskog kuvara, koji mi je oduvek simpa. u ekipi su i spanac i britanac. super se provode, rade sve sto bih i ja, i jedu. nije da nesto naucis od njih, nego samo da im zavidis. mislim, da ti bude drago sto je nekom lepo u zivotu, al da se pitas zasto ti nisi s njima, i zasto se ne prave takve emisije sa zenama. 13 hours ago, James Marshall said: Jer je to tautologija, provode se upravo zato jer nema žena yeah right, gde je muskarac, tu je provod. pobrko si, gde je zabavan muskarac, tu je zabava. gde je dosadan muskarac, tu je dosada. isto vazi i za zene.
Ras Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 naravno, ako uz sebe ima helf bombone* *reklama iz vremena sfrj
darling Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 gledala sam prvi put mr kicena na top kanalu. koji debil. koja kretenska emisija. besmisao.
pacey defender Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 (edited) sjajna mu je ona uzrecica sjajno. bas sjajno. u odbranu gospodina, napravio sam nesto sto je on nazvao tika masala. zanemarite sada kako se ovo jelo zaista sprema - ovo njegovo vulgaris je ispalo skroz ok. Edited June 26, 2018 by pacey defender
gospa buba Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 ko je uopshte lik, ja nemam tu televiziju sent from bubamoto
pacey defender Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 povremeno iskacu njegovi recepti na n1 sajtu.
darling Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 ako imas n1, imas i top, isti guzda. al ne propustas nista. meni danas bio upaljen tv tu, krenulo, bacila oko. taj covek veze s kuvanjem nema, ako sam dobro procitala potpis, on je glumac, mada ne razumem da l on glumi kuvara, il je glumac, a kuva. sta god da je, ne valja. i ono gde sam odlepila za tih 10 minuta koliko me je mrzelo da ustanem i iskljucim tv, on ne ume da govori: neko, neki, prosto, jednostavno, benefit, volumen, i ostale gluposti iz repertoara od 200 reci koje koristi svako ko drzi do sebe tako da ne razumem koji ce moj on tu, nije cak ni lep. nemam objasnjenje.
renne Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 ko je uopshte lik, ja nemam tu televiziju sent from bubamotoKako nemaš n1 :O
pacey defender Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 (edited) Nije to mnogo drugaciji vokabular od Oliverovog gorgeous ili Remzijevog amazing. Uobicajeni repertoal televizicnih kuvara za popunjavanje efekata jer reci i slika moraju da se istaknu ako culo ukusa nema uticaja u tv formatu. Samo sto ovo sjajno deluje bas onako prepisivacki. Edited June 26, 2018 by pacey defender
darling Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 kako mozes dzejmija olivera, boga televizijskog kuvanja, i gordona remzija, vrhunskog kuvara, i ovog nista u istu recenicu?
gospa buba Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Kako nemaš n1 :Ojedna rech: radijus pa dajte neki link, foto, otkud znam?sent from bubamoto
Skyhighatrist Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Eo ti Mr. Kitchen i Goca da nabudži doživljaj...
gospa buba Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 aaa. nikad chula, nemam energije da pochnem. tenks sent from bubamoto
Recommended Posts