Frank Pembleton Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Čitao sam dve njegove knjige, ima nekog čudnog smisla.... Mislim da je on bio vrlo samodestruktivan, od droge pa nadalje......shiit has hit the fan....
Tinman Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Par puta kada sam spremio nešto što mi se baš dopadalo mislio sam u sebi da bih to mogao I Burdenu smeo da iznesem. :(
Duci Simonovic Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 1 hour ago, Tinman said: Par puta kada sam spremio nešto što mi se baš dopadalo mislio sam u sebi da bih to mogao I Burdenu smeo da iznesem. :( To je i rekao jednom kao kad odem kod necije keve na rucak a nju sramota sto sluzim ovako nesto a ti jedes svastanesto dobro svaki dan a on odgovori ne ja bas hocu da pojedem nesto takvo
Duci Simonovic Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Ali najbolja mi je prica iz jedne knjige onaj deo sa zdranjem u tokiju, kao jedan japanac zove drugog e dolazi ovamo da vidis dva gringosa sve su pojeli
kobni zelaya Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 (edited) Veliki car, njegove emisije sam uvek rado gledao. A sad sam saznao da je još i bio u šemi sa Asiom Arđento. Bog. Edited June 8, 2018 by kobni zelaya
darling Posted June 17, 2018 Author Posted June 17, 2018 volim ovu cetvoricu na 24 kujne sto se provode na bojz vikendima (manua najvise). ocu i ja u provod s njima. zasto nemamo takve emisije sa zenama.
James Marshall Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 (edited) Jer je to tautologija, provode se upravo zato jer nema žena Edited June 17, 2018 by James Marshall
Recommended Posts