bad music for bad people Posted November 13, 2007 Author Posted November 13, 2007 Ne bih rekao. Wrong LP, CD i t-shirt vec posedujem. Ali karta Eventima sa BMFBP logom!!! To ce vredeti bogatstvo za par godina bogumi, u pravu si. nisam znao ovo za logo. moram i sam da odem da ispazarim bar 3-4 komada.
bad music for bad people Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 ako treba nesto da se skine ovde su pretposlednji album i par spotova.
luba Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 hihihihiprodao si pank! :D koncert damon & naomi i ovaj nomeansno ce ostati zabelezeni u licnoj istoriji kao prvi put za x godina da sam masno i ladno slagala na poslu da sam bolesna da bih mogla da ostanem u bgd i uzivam ko svaki normalan covek.
bad music for bad people Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 hihihihiprodao si pank! :D koncert damon & naomi i ovaj nomeansno ce ostati zabelezeni u licnoj istoriji kao prvi put za x godina da sam masno i ladno slagala na poslu da sam bolesna da bih mogla da ostanem u bgd i uzivam ko svaki normalan covek.hehe, prikazi to malo krupnije, ne vidi se macanski logo.
bad music for bad people Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 evo kako je u kratkim crtama jedan kolega forumas video sinocni nastup nomeansno u novom sadu: NoMinzNo pokidali!!! Predgrupa uzasna, iritantna i svidela se studentima... valjda zato sto lici na Iplej ili tako neke jako pametne. Bas sareno u repertoaru. Dosta Wronga, Worldhooda, novog... Bolje nego BG prosli put a i tad bilo zakon! link
kgmr Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 bolesna sam, rant. ali bade, ne brigaj, karta je placena :)
henrik larsson Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Jbg, ja propustio NS, ali bar će se večeras uživati u uzaludnom pokušaju čikica iz Viktorije da energijom nadomjeste užasan zvuk u skcu.
ToniAdams Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ne zajebaj. prosli put su sasma ok zvucali. il sam ja bio prepijan...
kurdi Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) uh, jebena dijaspora. lep provod svima veceras. vicite now i two lips, two lungs, and one tongue (za mene). Edited November 16, 2007 by kurdi
henrik larsson Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) ne zajebaj. prosli put su sasma ok zvucali. il sam ja bio prepijan...Bio si prepijan. Naravno da su oduvali (kao što uvek učine), ali me je definitivno izbedačio onaj krš od zvuka.Btw, kad smo već kod toga - Bade, ko će da radi zvuk večeras? Edited November 16, 2007 by henrik larsson
henrik larsson Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Jebeno dobar cert. Ovaj put sam mu prišao opuštenije, očekujući loš zvuk (koji nije izostao), i koncentrisao se na suštinu.
henrik larsson Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 (edited) Ja ne čujem tastaturu dok kucam (tj čujem, ali mi je izgleda neko podmetnuo laptop). A ti nisi onaj sa slike. Vratite nam pare.Btw, nisam imao nameru da uzimam išta od mrčendajza, ali kad sam video Lajv end Kadli LP, morao sam da potrošim soma dinara. Edited November 17, 2007 by henrik larsson
Mp40 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Vata u usi vec godinama u nazad!!!Em se ocisti zvuk sto u pecini poput SKCa itekako treba a i ne boli mozak i usi posle...dajte neku listu, po secanju? Da vidim razliku ns/bg...
Recommended Posts