November 13, 200717 yr Author pazi ovamo - sve pocinje tacno u 9 sa invasives. velika sala bice otvorena od 8. zvezde veceri na bini tacno u 10. ovo za ove sisice sto stalno placu kad neki bend zakasni u grad. nomeansno dolaze iz novog sada i bice u gradu vec od 3 popodne tako da ce biti vremena za sve zajebancije sto prethode koncertu za pamcenje koji ce da odrze nekoliko sati kasnije.
November 13, 200717 yr Author bice jos par koncerata:22. novembar - Niš @ Feedback23. novembar - Beograd @ SKC24. novembar - Novi Sad @ Crna kuća25. novembar - ?? verovatno negde. javim naknadno.
November 13, 200717 yr Sto bre tako rano?!;-)) A sto da ne? Kad su Bad-ovi koncerti poceli posle pola noci na Akademiji i slicnim mestima zalili ste se da je kasno. Sad je rano. E, pa , nije rano! Imas predgurupu, pa imas NMN koji ce da sviraju preko 2 sata. Plus, koliko znam, koncerti u velikoj sali SKC-a moraju da se zavrse u relativno pristojno vreme. @Bad: Bad music for bad people na karti Eventima? Kraj undergrounda ili zasluzena slava?
November 13, 200717 yr Author A sto da ne? Kad su Bad-ovi koncerti poceli posle pola noci na Akademiji i slicnim mestima zalili ste se da je kasno. Sad je rano. E, pa , nije rano! Imas predgurupu, pa imas NMN koji ce da sviraju preko 2 sata. Plus, koliko znam, koncerti u velikoj sali SKC-a moraju da se zavrse u relativno pristojno vreme. @Bad: Bad music for bad people na karti Eventima? Kraj undergrounda ili zasluzena slava? hej, ma bghost se samo zajebava. staro je to spadalo, iako je ljuti darker u dusi :P koncerti u velikoj sali mogu da traju do jutra, nije frka. eto, grga i njegova ekipa rasturaca eksera kad krenu u 10 uvece zavrsavaju oko 6-7 ujutro.eventim je tu jer je izrada karata nesto kasnila, a trebalo je da se sto pre pojave u prodaji.
November 13, 200717 yr Author konacno nesto vise o bendu, nisam znala ko su uopsteoke, budemo tamo : )hehe, pa ti ces 100% da budes posto pre sonija i benda mu sviraju jarboli & kebra inace, ako pod 'nesto vise' podrazumevas tekst koji sam preneo, bolje nemoj da se zamajavas citajuci ga. tu je komike radi.
November 13, 200717 yr Author Koji je prostor u pitanju u NS?route 66 Edited November 13, 200717 yr by bad music for bad people
November 13, 200717 yr hehe, pa ti ces 100% da budes posto pre sonija i benda mu sviraju jarboli & kebra inace, ako pod 'nesto vise' podrazumevas tekst koji sam preneo, bolje nemoj da se zamajavas citajuci ga. tu je komike radi.znam zasto si ga stavio, secam se teme pre o toj zeni, nesto vise sam mislila na sve one linkove (mada sam i sama nasla al me mrzelo da gledam) i tvoju preporuku..a jeste, znas mene, idem na kerbu, ali super sto cu cuti i ovo tvoje ;)
November 13, 200717 yr Author bice jos par koncerata:22. novembar - Niš @ Feedback23. novembar - Beograd @ SKC24. novembar - Novi Sad @ Crna kuća25. novembar - ?? verovatno negde. javim naknadno.dakle, bukirano - nedelja, 25. novembar - Bečej @ Penny Lane!!
November 13, 200717 yr Author Hehe, kupujem kartu u Eventimu, da imam za uspomenu.Nego, je l moze da se sredi da Kebra, Jarboli i Bajaga budu predgrupe?bolje kupi na blagajni skc-a, ako vec zelis da sacuvas kao uspomenu. karta kod eventima ima samo odstampanu cenu, mesto, ime benda i sl. budalastine, a u skc-u imas pravu kartu, dizajniranu kao plakat.
November 13, 200717 yr bolje kupi na blagajni skc-a, ako vec zelis da sacuvas kao uspomenu. karta kod eventima ima samo odstampanu cenu, mesto, ime benda i sl. budalastine, a u skc-u imas pravu kartu, dizajniranu kao plakat.Ne bih rekao. Wrong LP, CD i t-shirt vec posedujem. Ali karta Eventima sa BMFBP logom!!! To ce vredeti bogatstvo za par godina