batticuore Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 2 hours ago, bradilko said: pozdrav batty curice!! odavno te ne videh ovde! pozdrav bradilko! nisi me video jer me nije bilo. ali ajd da ne trolujemo ovde, čitamo se;)
bad music for bad people Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 On 1.11.2019. at 15:56, batticuore* said: bravo bade, narocito za detroit cobras! nadam se da cu uspeti da ih vidim uzivo. hvala, vidimo se
bad music for bad people Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 On 15.9.2019. at 9:22, bad music for bad people said: za neki dan:
bad music for bad people Posted November 12, 2019 Author Posted November 12, 2019 https://balkanrock.com/galerija/jp-shilo-i-mick-harvey-trio-11-11-2019/
Strucnjak Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 On 6.11.2019. at 8:30, bad music for bad people said: za neki dan: lep koncert, Mick i Steve u formi, al zvuk totalna katastrofa, bolje se cuje moj samsung telefon od razglasa u KC Gradu. publika na jebenom r'n'r koncertu ko u bioskopu - "molim te, pomeri se malo, ne vidim dobro". Ne izlazim vise ponedeljkom.
Apollo Creed Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Ma Grad i Epionir su grobnice zvukova...biće bolje na Dorćol Platzu. A ovo za publiku nema veze sa danom...
bad music for bad people Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 ^^ zašto kenjate obojica, a posebno stručnjak? Zvuk na Harviju je bio odličan. Isto i na BLIII. Stručnjače, ne zameri, ali kako te nije sramota da se posereš na ovaj način? Dakle, bio je odličan tonac, a ovi iz KC-a su pride sredili tj obnovili razglas i sad je bolji nego pre, a i pre je bio dovoljno dobar. Realno, ti si samo konformista u godinama. Smetao ti duvan, smetala ti gužva, znojenje u masi koja se tiska, cimaju te ljudi jer ne vide i sve uobičajene pojave na rok koncertima. Previše ideš u dom omladine, ostario si i postao džangrizav kao ras i vulejov koji su tek stručnjaci za kvalitet zvuka ubilo se...
Strucnjak Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 hm, zvucnik sa desne strane je krcao kao na ruskom mono gramofonu, stajao sam u u drugom redu i mogao da se cujem sa ljudima oko mene bez problema. iscimao ljude da slusamo Harvija i direktan sam krivac sto si prodao 4 karata vise na vratima, mnogu valjda da podelim utisak o onome sto sam video/cuo? Konert je bio odlican, Harvi je svetska klasa, Bad Seedse ne slusam otkad su on i Blixa otisli... duvan i guzvu nisam pomenuo (koja guzva koja masa? ) Otkud ti znas gde idem i koliko imam godina kad se ne poznajemo?
notenoughreasonsforclaire Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Bade, kakva je satnica za večeras?
vladavsnarod Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 bad music boogaloo #4 subota, 18. jun @ kc grad od 18:00 do ponoci - bag of dicks - elli de mon - lhd - james leg - endless boogie 3
Recommended Posts