November 1, 20195 yr 2 hours ago, bradilko said: pozdrav batty curice!! odavno te ne videh ovde! pozdrav bradilko! nisi me video jer me nije bilo. ali ajd da ne trolujemo ovde, čitamo se;)
November 4, 20195 yr Author On 1.11.2019. at 15:56, batticuore* said: bravo bade, narocito za detroit cobras! nadam se da cu uspeti da ih vidim uzivo. hvala, vidimo se
November 12, 20195 yr On 6.11.2019. at 8:30, bad music for bad people said: za neki dan: lep koncert, Mick i Steve u formi, al zvuk totalna katastrofa, bolje se cuje moj samsung telefon od razglasa u KC Gradu. publika na jebenom r'n'r koncertu ko u bioskopu - "molim te, pomeri se malo, ne vidim dobro". Ne izlazim vise ponedeljkom.
November 12, 20195 yr Ma Grad i Epionir su grobnice zvukova...biće bolje na Dorćol Platzu. A ovo za publiku nema veze sa danom...
November 18, 20195 yr Author ^^ zašto kenjate obojica, a posebno stručnjak? Zvuk na Harviju je bio odličan. Isto i na BLIII. Stručnjače, ne zameri, ali kako te nije sramota da se posereš na ovaj način? Dakle, bio je odličan tonac, a ovi iz KC-a su pride sredili tj obnovili razglas i sad je bolji nego pre, a i pre je bio dovoljno dobar. Realno, ti si samo konformista u godinama. Smetao ti duvan, smetala ti gužva, znojenje u masi koja se tiska, cimaju te ljudi jer ne vide i sve uobičajene pojave na rok koncertima. Previše ideš u dom omladine, ostario si i postao džangrizav kao ras i vulejov koji su tek stručnjaci za kvalitet zvuka ubilo se...
November 18, 20195 yr hm, zvucnik sa desne strane je krcao kao na ruskom mono gramofonu, stajao sam u u drugom redu i mogao da se cujem sa ljudima oko mene bez problema. iscimao ljude da slusamo Harvija i direktan sam krivac sto si prodao 4 karata vise na vratima, mnogu valjda da podelim utisak o onome sto sam video/cuo? Konert je bio odlican, Harvi je svetska klasa, Bad Seedse ne slusam otkad su on i Blixa otisli... duvan i guzvu nisam pomenuo (koja guzva koja masa? ) Otkud ti znas gde idem i koliko imam godina kad se ne poznajemo?
May 19, 20222 yr bad music boogaloo #4 subota, 18. jun @ kc grad od 18:00 do ponoci - bag of dicks - elli de mon - lhd - james leg - endless boogie